Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik nektek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik nektek ez a menyasszonyi csokor?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 12. 09:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%

szia!

Nekem tetszenek a színek ,de minden virágból kellene még bele egy pár szál,hogy tömöttebb legyen,nekem így olyan hatású,mintha otthon leszedted volna a kerti a virágokat és csak lazán összeraktad volna.

De nem kell ám rám hallgatni,mert lehet neked pont az nem tetszene:)

2014. jún. 12. 09:54
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
nagyon szép! :)
2014. jún. 12. 09:56
 23/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Szerintem viszek fotót a virágosnak a ruhámról meg a csokorról, aztán Ő úgyis fog majd pár ötletet adni .De mondjuk a narancs rózsák helyett 1-2 szál valami korallos kellene, de csak ennyi, nem szeretném, ha a korall színe elnyomná az egész csokrot.:)

2014. jún. 12. 09:59
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyon tetszik a csokor is és a ruhád is. Sok boldogságot! :)
2014. jún. 12. 10:04
 25/35 Kései Sirató ***** válasza:
96%
Nagyon szép és romantikus a csokor. Az összhatás könnyed, friss, kellemes! Szép leszel így.. Sok boldogságot!
2014. jún. 12. 10:52
 26/35 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is nagyon szép!
2014. jún. 12. 11:22
 27/35 anonim ***** válasza:
54%

A ruhádhoz szerintem inkább két árnyalatból kellene a csokrodat választani + még némi zöldet hozzá.

Nekem árnyalatban hasonló ruhám volt, hozzá piros rózsa, fehér-rózsaszínes orchidea + sok zöld. Nagyon jól mutat a képeken így együtt.

2014. jún. 12. 11:48
 28/35 anonim ***** válasza:
68%
nekem tetszik. :)
2014. jún. 12. 13:28
 29/35 gabriell88 ***** válasza:
68%
Én is hasonló színekben gondolkodom: Nekem a kedvenc virágom az orchidea,szóval fehér orhidából lesz a csokrom, kis narancssárga rózsával.De ez a csokor is nagyon tetszik :)
2014. jún. 12. 17:26
 30/35 anonim ***** válasza:

Aranyos, kicsit bohém a csokor, a ruha pedig gyönyörű.

Viszont számomra sajnos nem illik össze a kettő sehogysem. A ruha letisztult, elegáns. A csokor inkább vidám, egyáltalán nem passzol hozzá. Önmagában nagyon szép mindkettő, de sehogysem illenek össze. Ahogy valaki írta, a csokor kicsit olyan "otthon szedett" hangulatú - pozitív értelemben! Bájos, szeretettel teli érzést ad. A ruha viszont fényes, finom, elegáns... teljesen más hangulatot áraszt.

Ilyesmi ruhát tudnék a csokorhoz elképzelni:

[link]

[link]

2014. jún. 12. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!