Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb?
Sajnos tanácstalan vagyok. Nagyon vékony testalkatom van, kb. mint az első linken szereplő menyasszonynak. (Egyébként az a ruha tetszik leginkább...) Mit gondoltok, melyik a legszebb, melyik tetszik leginkább? (Persze, mindenkinek más a szép.)
Pedig KIZÁRÓLAG a vékony lányokon áll jól az a ruha ami az elsőn van.
Nem kiemelné a vékonyságod, hanem kecsesnek mutat.
utolsó.
és ne használtad vedd. és ne olyantól, aki úgy használja a paintet, mint a hármas:D:D
1. vagy 2. ha hercegnőset szeretnél a hármas is nagyon szép. az utolsó viszont egyáltalán nem tetszik.
én is nagyon vékony vagyok plusz még alacsony is, mindig is hercegnőset szerettem volna, de talán a sellő fazonú jobban állna.
ez hogy tetszik? [link]
A belinkelt vaterás is gyönyörű! :))
Ja, a hármas tényleg furán fedte el az arcokat. :D
Vedd meg, igen, vagy varrasd meg, de...vatera meg ilyenek...hát elég gáz.
Nehogymár arra legyen az ember kényszerítve, hogy ilyen helyekről vegye istentudja milyen emberektől (pl. elváltak, izzadósak, akármi) a ruháját.
Ennyiért meg tudod varratni is, vagy meg tudsz venni egy short dresst valami butikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!