Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvői menü a mi vagy a többség ízléséhez alkalmazkodjon?
Nagy gondban vagyunk a vőlegényemmel.
Nekünk a különlegesebb ételek tetszenek, mi ilyesmiket eszünk. Pl. ilyenekre gondoltunk a lakodalomra: sushi, kis falatkák, lazac, saláták, muffin stb.
Szóval svédasztalt szeretnénk, amolyan "járkálok, szóba állok ezzel-azzal"- típusú sátras lagzit, rendes zenével. Persze lesznek asztalok, de nem körasztalok, hanem nagy, hosszú asztalok, padokkal.
A családunk sem eszik sosem töltött káposztát, húslevest meg pörköltet (nagyon max. a gomba), és sokan esznek egészségtudatosan a barátaink közül is, sőt, mindenki.
De: lesznek vidéki rokonok (bp-i a lagzi), vagy valaki magával hozza a párját, akit nem ismerünk.
Szerintetek mégis kéne lennie egy pultnak hagyományos, zsíros ételekkel? Vagy pedig próbáljunk nekünk oké ételeket ötvözni a házival (pl. rántott sajt, rántott gomba, tésztasaláták, töltött káposzta másképp)?
Vagy pedig csak a mi ízlésünk számít, és kit érdekel a többieké? Nem tudom eldönteni...végül is a mi bulink, és pl. házi pálinka sem lesz, meg más "hagyományos" dolgok.
Mit javasoltok?
71: és kérte vki hogy egyél húst ?
nem hiszem, te mert ti nem esztek azért senki se egyen?
minek hívtok vendégeket, ha tojtok erre?
önzőség a felsőfokon. ha ti nem esztek, akkor más se egyen.
de ugye ha te vagy vendég, akkor elvárod, hogy legyen vega kaja? van ha én húsimádó vagyok és csak hús van, akkor nem baj ha éhen maradsz, ugye?!
Szóval tojást és tejet-tejterméket sem eszel.
Akkor tényleg nem tudom, hogy én például mit ehetnék a te vegán esküvődön.
Mert te az enyémen legalább megehetnéd a salátát, vagy a köretet. De ha sem kaszinó-tojás, sem rántott sajt...vinnem kellene kis szalámis szendvicseket a zsebembe.:)))
Kicsit zavaró, hogy itt ritkán vannak nevek.
Én annak írtam, aki a szárnyasok megnagyobbodott petesejtjéről, és az állatok anyatejéről írt. Kissé undorodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!