Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van herótom ettől a sok "vicces" nyitótánctól?
Figyelt kérdés
Egyszerűen a youtube-on csak ilyeneket találok, pedig tényleg kíváncsi lennék szép nyitótáncokra.2014. máj. 23. 12:26
21/25 anonim válasza:
Szerencséd, hogy "utolssónak" szólítottál, így válaszolok: A mások megszólása olyan dolgok alapján, ami nem rám tartozik és engem semmilyen módon nem érint! Na ez a vénasszony effektus!
22/25 anonim válasza:
Ahhoz képest te is itt vagy,és osztod az eszet...
23/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek, de mindenkinek szíve joga azt táncolni, amit akar. Attól függetlenül meglehet az a véleményem róla, hogy gagyi :D. Nem várok el semmilyen pártól versenytáncosokat megszégyenítő koreográfiákat, de az eléggé olcsó, amikor látja az ember ezeket a 2 pillanat alatt összedobott "koreográfiákat" egyszerre mozogni nem tudó emberektől, főleg ha látszik, hogy az egyik félnek herótja van tőle, és a másik remek "humora" miatt csinálja. A legtöbb esetben humorosnak sem nevezném, mert ritka az eredeti, a többiben ugyanazok a röhejes táncok vannak (kacsatánc stb.), még csak semmi egyediség sincs benne. Attól meg egy tánc sem lesz viccesebb, hogy botlábú szerencsétlenkedik alatta. Én ilyenkor nem is csinálnék koreografált nyitótáncot, max. egy fél keringőt (sőt nem is fogok, mert a leendő férjemnek nagyon nincsen ritmusérzéke), aztán induljon a buli.
24/25 anonim válasza:
A férjem 21 évig versenytáncolt, én meg általánosban néptáncoltam. Mesés lenne, ha mi elkezdenénk keringőzni. Hiába tudom a lépéseket, párom tartása sokkal jobb az enyémnél, bután nézünk ki egymás mellett. Mi rokizni fogunk, amitől meg meghalok olyan gyors, de poénra vesszük, lesznek benne vicces részek, mert nem az a cél, hogy versenyt nyerjünk vele, hanem az, hogy jól szórakozzunk. Ja, és persze nem abroncsosban fogok rokizni, rövid ruhám lesz.
25/25 anonim válasza:
Szerintem is gáz, főleg hogy majdnem mind egyforma, ráadásul ez nem illik minden párhoz, mégis sokan azt hiszik magukról. Ahhoz egy külön személyiség kell, hogy ez tényleg vicces tudjon lenni, amúgy meg csak lejáratják magukat. Ráadásul hülyén néz ki mindez habos-babos menyasszonyi ruhában.
Mi úgy fogjuk csinálni, hogy lesz egy nyitó táncunk, amire keringőzünk, és éjfél után átöltözve táncolunk vmi "viccesebbet", de egy zenére, nem mixre.
Van annyi önkritikánk, hogy fel tudjuk mérni, ez az új divat tánc hozzánk nem passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!