Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Karácsonykor esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonykor esküvő?

Figyelt kérdés
Hallott már valaki ilyenről?
2009. dec. 23. 23:23
 1/10 anonim válasza:
97%
Én még nem hallottam, biztos szép lehet, de szeritnem mindennek megvan a maga ideje:)
2009. dec. 23. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze! Például Kakának, a Real Madrid focistájának is Karácsonykor volt az esküvője, azt hiszem :)

Én amúgy nem tartanám ilyenkor :) Hideg van... de így legalább nincs elfelejtve a házassági évforduló :))

2009. dec. 23. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a szüleim hivatalosak idén egy ilyen esküvőre. 25-én lesz, igaz nem Magyarországon,bár ez valószínű teljesen mindegy. Biztos szép lesz, maximum nem lesz szabadtéri fotó, bár ha belegondoltok, milyen gyönyörű lehet egy fehér, érintetlen tájon mennyasszonyi ruhában...ááá :)
2009. dec. 24. 00:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 éve dec. 15-én volt az esküvőm:)))
2009. dec. 24. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Hallottam, bár nekem nem igazán tetszik az ötlet... gondolj bele: hideg van, az ünnepek alatt pedig én szívesebben lennék a családdal, mint egy esküvőn... a képek tényleg jók lennének :) de amúgy szerintem egy őszi esküvő pl jobb...
2009. dec. 24. 15:19
 6/10 anonim válasza:
95%
Nagyszüleim dec. 24 házasodtak össze immár 43 éve,és annyira szép mikor a karácsonykor a házassági évfordulójukat is ünneplik, szóval Én is biztos karácsonykor fogok esküdni;)
2009. dec. 27. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én nagyszüleim szilveszterkor házasodtak :)

Mi a férjemmel szökőnapon, február 29-én.

Télen jó házasodni, akkor legalább tuti hideg van. Tavasszal,nyáron nem tudhatod előre, milyen idő lesz, lehet hogy esik, lehet hogy nem, lehet hogy kánikula van, lehet hogy nem.

Nekünk nagyon szép esküvői fotóink lettek, bár hó nem volt, inkább őszi táj, de klassz, nekem tetszik :)

2009. dec. 29. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:

a nagyszüleimnek Karácsonykor volt

számomra ez az ünnep ezért még nagyobb jelentőséggel bír

2010. jan. 14. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ahogy az előttem szólók mondják, tényeg biztosan gyönyörű lehet egy ilyen, de mégsem a legparktikusabb.

Attól is függ, hogy csak szűk családot akartok hívni, szülők, tesók, nagyszülők.. , vagy barátok, és óriási lakodalom?! Mert ha csak szűk család, akkor szerintem megoldható, és egész szépen kivitelezhető, mert akkor a család is együtt karácsonyozik, mellette a szülők is örülnének, hogy karácsonykor megházasodik a gyerekük.. viszont ha barátokat, rengeteg embert akartok hívni, szerintem nem ajánlatos, mert ilyenkor mindenki a családjánál van, van aki ilyenkor otthon sincs, meg nemsokmindenki lenne ott szerintem. :S

Remélem tudtam segíteni:)

2010. júl. 20. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekünk az eljegyzés volt karácsonykor és szép volt. Csak a párom egy családtagja volt kis mértékben seg.fej, de nem tudta elrontani a hangulatot és a boldogságunkat.

Ismeritek a viccet a skótról, aki karácsonykor vett el egy olyan Éva nevű (Eve) nőt, aki december 24.-én született?

2010. szept. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!