Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő dátuma tényleg gáz így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő dátuma tényleg gáz így?

Figyelt kérdés
A vőlegényem születésnapján van a névnapom, ezért úgy döntöttünk, aznap tartjuk az esküvőt is. Szüleim azóta vegzálnak, szerintük hülyeség, szerintünk meg semmi közük hozzá. Hétvégére esik, ezzel sem lehet bajuk. Szerintetek igazuk van?
2014. ápr. 25. 16:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tartjátok, amikor akarjátok... Egyetértek veletek.
2014. ápr. 25. 16:47
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Szülinapom másnapján házasodtunk,jó ötletnek tűnt,3.évfordulót már külön töltöttük,eszembe fog még jutni pár évig a szülinapomon a kudarc,de ez csak a köv kapcs. után már elhalványodik.
2014. ápr. 25. 17:31
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
És persze egyik házasság sem úgy indul h el fognak válni.Tegyetek úgy ahogy nektek alegjobb.Ha ezt szeretnétek,hát így.Nem a szülők ünnepe lesz évente!-előző voltam.
2014. ápr. 25. 17:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

vasárnap leszek 38, aznap lesz a 28. házassági évfordulónk :)

Nálunk a szülők az esküvő időpontjába nem szóltak bele (másba sem nagyon), nem is értem, miért nem mindegy nekik.

2014. ápr. 25. 17:56
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
18. évforduló lesz (péntek van, zsibbadok)
2014. ápr. 25. 17:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Karácsony másnapján jegyeztük el egymást :) Szóval ha nektek jó a dátum, más ne szóljon bele ;)
2014. ápr. 25. 18:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

4valaszolo kicsit furcsallottam is hirtelen, mondom 10 evesen??! :D de aztan mielott olvastam volna a kovetkezo valaszod gondoltam h eiras :D

Amugy meg anyumnak a szuletesnapjan van a hazassagi evforduloja a 31. Evfordulojukl lesz. Szoval ne foglalkozzatok semmivel, :-)

2014. ápr. 25. 19:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimnek apukám névnapján volt az eljegyzésük, majd anyukám névnapján esküdtek. Semmi gond nincs ezzel.
2014. ápr. 25. 19:42
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyik rokonom furcsállotta, hogy hogyhogy nem a menyasszony születésnapja körül lesz az esküvő, valahol állítólag úgy szokás. Szerintem bármi jó, ami Nektek tetszik. Ne engedjétek beleszólni a szüleiteket, ez a Ti ügyetek!
2014. ápr. 25. 21:07
 10/18 anonim válasza:
100%

majdnem egy napon születtünk a férjemmel (pár nap van közötte), a kettő között volt az esküvőnk, direkt.

nem szóltak bele, de amúgy sem sok értelme lett volna, mert mi ezt a dátumot választottuk, és kész :)

a ti esküvőtök, akkor legyen, amikor ti szeretnétek.

2014. ápr. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!