Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy tetszik ez a ruha?
Mi a véleményetek? Hogy tetszenek az ilyen szabású ruhák? Van rá sansz, hogy boltban meg tudom venni, vagy ezt érdemesebb inkább varratni? (bp.-i vagyok).
Mell alatti fűzőt külön vegyél, rengeteg angol, német és francia gyártó foglalkozik ilyen acélmerevítős fűzőkkel, minőségiek közül válogass! (40-150.000 között szánj rá).
Magyarországon varrónő ilyet soha nem fog neked elkészíteni. 1-2 fűzőkkel foglalkozó profi van csak az országban, de reklámozni nem szeretnék.
A ruha maga nem tetszik, olyan álarcosbálba illő, ahogy valaki írta. De a lényeg, hogy neked igen.
Szia!
Kérdezd meg szerintem az Araonline-t. Nekem onnan van a ruhám, És Reniék kép alapján is varrnak és szerintem elfogadható áron, így nem kell azon izgulnod, hogy esetleg piszkos lesz vagy elszakad stb. és jaj mit fog hozzá szólni a kölcsönzős :) Mondjuk én inkább azért választottam őket, mert eltalálták az elképzelésemet, szalonban mindenképp habos-babos ruhát akartak rám tukmálni, meg hát egyszerűbben nem is volt olyan ami igazán tetszett. Én nem pesti vagyok mégis inkább utaztam egy kicsit, csak normális ruhám legyen, amiben jól érzem magam.
Itt nézz körül fűzőkben: [link]
A többit pedig varrasd valaki naagyon jóval.
Nagyon tetszik a ruha!! :)
Na amit a 15. linkelt, ott NE nézz körül.
A kínálat nagyrésze műanyagmerevítős, bazári, farsangra való fűző Kínából, ezért olyan olcsó. 15 alatt felejtsd el, hogy acélmerevítőset kapsz, és még az is egy 20 centis mell alatti lesz indiai gyerekmunkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!