Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varrassak a ruhámra pántot vagy sem? Nem tudom, hogy tartana-e rendesen (a szalonban rajtam van pár percig az alatt nem tudom eldönteni). Nem akarom egész este húzogatni a ruhámat, de nem tudom hogy mutatna pánttal.
2014. ápr. 12. 11:07
11/24 A kérdező kommentje:
Így lehet inkább spagettipánt lenne a jó.
2014. ápr. 12. 14:15
12/24 anonim válasza:
Hidd el, nem jó a spagettipánt! Egyrészt olyanoknak, akik kicsit husisak eleve nem - bevág. Másrészt a spagettipánt elsősorban az enyhe, lágy esésű, nem merevített, finom, szűk fazonú ruhákhoz illik, ráadásul elsősorban oda is díszítőelemként.
Neked olyan pántra van szükséges, ami megtartja a dekoltázsodat, stabilitást kölcsönöz. Egyrészt nagyobb mellekkel optikailag is a vastag pánt a szebb, mert eltereli kicsit a tekintetet, hangsúlyt, jobban eloszlatja az arányokat, másrészt jobb tartóerővel bír, és nem fog bevágni.
13/24 A kérdező kommentje:
Valszeg igazad van a spagettipánttal kapcsolatban. Én nem tartom magam husinak. 40-es ruhát hordok szerintem az nem dagi méret
2014. ápr. 12. 14:28
14/24 anonim válasza:
Elnézést, nem akartalak megbántani, szerintem sem vagy dagi - maximum egy kis felesleged lehet (ezért is írtam, hogy a ruha viszont többnek láttat!). De egy pici felesleg azért látszik a karodon, meg magad is írtad, hogy fogynod kellett.
15/24 anonim válasza:
Szerintem varrass pántot , te és a válaszolók is mutatták azt a szélesedő fajtát. Szerintem nagyon szép lenne. És nem azért kell mert duci az ember vagy nem , egyszerűen így érezni jól magunkat. Nagyon gáz, ha sokan néznek és állandóan igazgatni kell. nagy mellről "legurul" varrós szakmában vagyok, tapasztaltam . Mindig én is meg akartam magyarázni, hogy meg fog ez állni, sosem úgy állt ahogy kéne. (nagymellű vagyok, én is 40 es)Egy ilyen pánntal nem lőhetsz mellé, spagettivel igen.
18/24 anonim válasza:
kérdező, jól áll a ruha és úgy szép ahogy van, ne varrass rá pántot.:) ha rád lesz igazítva nem fog lecsúszni ne aggódj emiatt :)
19/24 anonim válasza:
Megnéztem még egyszer a képet. Szerintem semmiképpen ne varrass. pántot. Teljesen elrontaná. Így szép ahogy van.
20/24 anonim válasza:
Érdekes, nagyon érdekes! Aki szerint NEM KELL pánt az csak 0-%-ot ér. Vajon miért és ki szerint feleim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!