Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Önkormányzati esküvőt meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkormányzati esküvőt meg lehet újítani?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak ebben a városban lehetne 2 tanús esküvő. Én 2 helyen néztem, egyik Balaton parti település anyakönyvvezető előtt, illetve ugyanott vízparton. Most azonban egyiket sem tudjuk finanszírozni. Ha most itthon összeházasodnánk, 1-2 év múlva ( remélem, előbb...) meg lehetne újítani a kedvenc helyünkön?
2014. ápr. 12. 01:36
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Miert ne. Az elso ami legalisan szamit, az ujitasok azok a Ti szerelmeteket erositi meg. Jo ok egy party-ra.
2014. ápr. 12. 05:17
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha már egyszer házasságot kötöttetek,többet nem lehet aláírkálni újra.
2014. ápr. 12. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Anyakönyvvezető előtt csak egyszer lehet!!
2014. ápr. 12. 08:55
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha most összeházasodtok rendesen anyakönyvvezető előtt és pár év múlva újra szeretnétek a kedvenc helyeteken annak nincs semmi akadálya csak az már nem hivatalos lesz. Eljátszátok,hogy összeházasodtok, lesz előttetek könyv is stb. csak nem hivatalos. Hivatalosan CSAK az anyakönyvvezető előtt a házassági teremben lehet házasodni. Akik kihívnak anyakönyvvezetőt külső helyszínre esketni az sem hivatalos. Csak eljátszák.
2014. ápr. 12. 11:12
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2014. ápr. 12. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:

SZia!

Református pap bárhol összead benneteket. Én megcsinálnám a polgári esküvőt anyakönyvvezető előtt é utána majd a kedvenc helyen pappal. Filmekben is így látod!

2014. ápr. 19. 10:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt már rokonságba ilyen megerősítő nyilatkozatos esküvő. Rendesen a házasságkötő terembe, anyakönyvvezetővel.És egy külön erre nyitott anyakönyvvel.Tehát mint ahogy különbe jegyzik a születést, esküvőt, halált ezt is különbe jegyezték.
2014. ápr. 19. 18:11
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Fura helyzet, de nekünk már volt egyházi esküvőnk. Most tervezzük az önkormányzatit, csak kicsit félek. Szeretném a kedvenc helyen, de akkor 1-2 évet várni kell. Lehetne simán itt, minden romantika nélkül, egy egyszerű aláírás. Vagy az, amit írtam a kérdésben, de ettől meg azért tartok, mert ha megcsináljuk, nem vagyok benne biztos, hogy lenne a kedvenc helyen is :( Erre adnátok valami jó tanácsot?
2014. ápr. 24. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha csak egyhazi eskuvo volt, akkor tulajdonkeppen nem is vagytok hazasok a "torveny szemeben".
2014. ápr. 25. 03:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudjuk. Nekünk akkor fontos volt. Most viszont nem tudom, mi legyen...
2014. ápr. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!