Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem illik ez egy esküvőn?
Egy hónapja meghívtuk az esküvőnkre édesanyám öccsét, aki akkor még kapcsolatban volt, már 8 éve.
Milyen hosszú kapcsolat volt, úgy hívtam meg, hogy hozza a párját is, de következő hétvégén szétmentek.
Azóta a csávó falja az életet, iszik, bulizik, és minden hétvégén új szafkával van együtt.
Megkérdeztem, hogy most akkor mi lesz, egyedül jön? Mivel egy hónap múlva itt az esküvő, szerettük volna, ha minden vendég el tudja már dönteni, hogy egyedül jön-e?
Azt hittem a volt párjával még kibékülnek, mivel azt mondta, számoljunk egy párt is neki.
Leadtuk a létszámot de mivel névre szóló kis ültetőkártyák lesznek, megkérdeztem, hogy mégis kit hoz magával, mivel azt is lassan meg kell csináltatni.
Erre nagyon hetykén azt mondta, mit tudja még ő, majd meglátja, messze van még.
azóta könyörgök érte, hogy mondja már meg, kit hozna, mert fontos. Azt mondta, nem tudja, majd valami kis útszélit, akit akkor estére össze tud szedni.
Én kicsit kiadtam,mert én nem útszélit hívtam meg, hanem a párját. ha nem a párja, ne hozza inkább. főleg hogy még a nevét se tudja elmondani, én egy tök idegen kis cafkának pedig nem akarom fizetni a 15 ezer forintos vacsoráját, mert nem is ismerem.
Meg majd ha nézzük a képeket később, azt se fogjuk tudni ki az a a nő?
A mai napig nem tudtam még kiszedni belőle, mert ő szerinte nem fontos. De mivel mindenkinek a neve kint lesz a helyén fontos, vagy majd arra az egy helyre mit írjak? kinek a nevét? Meg igazából igenis tudni akarom, kit hozna. mit csináljak?
Ekkorra felhajtást nem kell csinálni az esküvőből. Ki nem tolja le, hogy a nagybácsi kivel jön vagy kivel sem.
Már jövőre nem fognak a rokonok emlékezni melyik nap volt az esküvő, nem hogy a nagybácsi kivel ment. Ennél azért az életben vannak fontosabb dolgok is.
7: "Azt sem tudod ki de már cafka, meg mintha nem vinné az ember vissza nászajándékba a vacsora árának dupláját minimum. "
Hát, szerintem egy épp akkor megismert vadidegen ha elmegy egy esküvőre, akkor nem azzal nyit, hogy egy 30 ezres ajándékot visz.
Én simán kijelenteném, hogy bocs, az idő lejárt, 1 főre le lett adva a vacsorarendelés és az ültetőkártya csak az ő nevére megírva. Pont. Ha nem tetszik nem kötelező eljönni.
Az én véleményem: Egy fillérbszó frigid pitsa vagy! Ha a vérrokonaiddal így viselkedsz, szinte felesleges is megházasodnod, két év múlva úgyis elváltok.
Ha az exével menne, akkor is ki kellene fizetni a kajáját, nem tökéletesen mindegy, hogy kivel megy? Ha meg 15 ezer a földhöz vág, ne házasodj. Nekem a családi béke többet érne 15 ezernél. Ültetőkártya, ez a másik. Írd rá, hogy XY partnere ennyi, ezt sem értem minek kell így megflikkflakkolni. Én a nagybátyád helyében el se mennék, így bukod a vacsit és még a nászajándékot is.
És még valami. Ha pontosan kiforrott véleményed van a dologról, mi a faxért kell kiírni? Azért, hogy lepontozhass mindenkit, akinek nem egyezik a véleménye? Hová jut ez a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!