Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire variálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire variálnak át egy helyiséget egy esküvő kedvéért?

Figyelt kérdés

Kinéztem a tökéletes éttermet, aminek van egy parkra néző terasza, és fedett is.

Csak a plafonon van egy elég csúnya zöld színű háló, mutatom milyen:

[link]

Elég zavaró, itt próbálták ennél az esküvőnél is elfedni. Van ahol igazodni próbálnak hozzá, de én nem rajongok a zöldért. Szerintetek leszedik nekünk? Visszatenni is segítek majd... :)

Még nem most lesz amúgy a dolog, csak gondoltam körbe nézek. Egyik étterem se tetszik ennyire, nincs ilyen szép teraszuk.

2014. márc. 25. 19:43
 1/7 anonim válasza:
84%
kérd meg őket h szedjék le...a te esküvőd, a te napod, legyen olyan , amilyennek te akarod ;)
2014. márc. 25. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de egyik referenciaképen sincs leszedve :D Szóval vagy nem kérik, vagy nem lehet, vagy csak nekem szúrja a szemem. Tényleg minden képen fent van.
2014. márc. 25. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha vallaljatok a leszedeset es visszarakasat, akkor le lehet venni, viszont ez igen nagy munka, valoszinu azert van ott minden kepen. Probalok rajonni a funkciojara is, de nem megy :)
2014. márc. 25. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden csak pénz kérdése. Nagy biznisz az esküvő a vállalkozóknak, légy határozott!
2014. márc. 25. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát a funkciójára én se tudok rájönni, ha dísz, akkor jobban járnának a fehérrel.
2014. márc. 25. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha disznek szantak, akkor tenyleg gagyi. Mondd meg, hogy azt szeretned levenni es majd meglatod mi a valasz. Ha ok nem akarjak, akkor ajanld fel, hogy ti rendezitek.
2014. márc. 25. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak lesz bennük annyi, hogy megtegyék, esetleg kis + költségért, de nem hinném, hogy azért van fenn, mert olyan lehetelen lenne levenni.
2014. márc. 26. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!