Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi ruha állna jól egy ilyen lánynak?
Kedves utolsó! Ma egész nap a belvárosban sétálgattunk, természetesen szalonok keresésének céljából, de az általad említett üzlettel nem találkoztam, bár meglehet, csak én nem voltam elég figyelmes, avagy nem egyezett az irányunk. Mindenesetre utána nézek, köszönöm szépen az ötletet. Ami azt illeti, sajnos némiképp lelombozódtam a szalonokat illetően, ami jó részben az én hibám is, tekintve, hogy túlságosan beleélem magam bizonyos helyzetekbe és ilyenkor rettentően csalódott vagyok, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogy szeretném. Azért adok neki még egy esélyt.
Mindenesetre, ha nekem még nem is, legalább a koszorúslányaim ruháját sikerült megtalálnunk : )
Szerintem írj egy regényt a kamuházasságodról kislányom, meg az álomesküvődről meg az álomruhádról.
Eleinte még próbáltunk segítőkész válaszokat adni, nem csak a ruhával, de veled és a betegségeddel kapcsolatban is, de egyre inkább nyilvánvaló, hogy csak egy provokatív 15 éves vagy, aki nagy unatkozik.
Tudod, sokan fogalmaznak így még rajtam kívül is. Engem az lep meg, hogy nálad ez nem megszokott, dehát embere válogatja, nem szeretnélek elkezdeni sértegetni.
Ebben igazad van, senki sem kérdezte, ellenben leírom a tapasztalataimat, mert ezzel esetleg segíthetek másnak, vagy csupán megindoklom, miért itt kérdeztem meg ezt és miért nem igazíttatom magamra a ruhát egy szalonban. A kérdést pedig nem szükséges figyelemmel követned, tényleg nem állnék le ismeretlenekkel vitatkozni - főleg, ha az illető a negyvenkét tapossa. A világért sem szeretnék tiszteletlen lenni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!