Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik az elől rövid hátul hosszú menyasszonyi ruha?
Mert én a múltkor nézegettem ruhákat (még nincs szó az esküvőről) és meglátta a párom az ilyen típusú ruhát és azt mondta,hogy ő ilyet akar majd rajtam.Nekem is tetszik csak nem tudom nem túl kirívó-e...
:)ezek azért nagyo szápek
Nem tudom, nekem ettől olyan "meztelennek" tűnik egy menyasszony élőben. Ezért nem tetszenek annyira a rövid ruhák sem, dehát ízlések és pofonok. Ezen felül számomra egy ruha vagy rövid, vagy hosszú. Ez a felemás bennem olyasmi érzetet kelt, mintha elszabták volna...
Voltam olyan esküvőn egyébként, ahol ilyen volt a ruha, fogalmam sincs mit szólt hozzá a násznép. A csajnak nagyon szép hosszú lábai vannak, úgyhogy nagyon jól állt neki (és simán bemehetett a templomba), de nekem akkor is azt a "meztelen" hatást keltette. Ilyemi ruhája volt: [link]
Nekem tetszik, persze ahogy előttem is írták, ebből is vannak szörnyen közönséges darabok. Illetve viszonylag kevés embernek előnyös.
Én speciel a szegényes tánctudásom miatt nem venném fel, jobb, ha nem látják a lábamat. :D
Olyanok, mintha elől felakadt volna véletlenül, pisilés után. Nagyon nem szép, ünneprontóan zavaró - kinek szól? a násznépnek? de hisz nem egy kihívás a cél, hanem egy hűséget esküvés, egy életre szóló szövetség.
A lány = szép virág... ezt mutatta évezredek népviselete és a mennyasszonyi ruha is. Virágnak öltöztek.
Nem a násznépnek szól csak érdekel az emberek véleménye sajnos,és a párom ilyet szeretne és nem szeretném hogy összesugjanak majd a hátam mögött..
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!