Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A díszruha menyasszonyi ruhák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A díszruha menyasszonyi ruhák hogy tetszenek? Ezekre gondolok: www.diszruhaszalon.hu/hu/images

Figyelt kérdés

#díszruha
2014. jan. 19. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Nekem egyáltalán nem tetszenek.

De ízlések és pofonok. Akinek tetszik, az szerintem nyugodtan viseljen ilyet.

2014. jan. 19. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Esküvőre nekem nagyon nem tetszenek... De pl fellepésre (szalagavató táncok...palotás...stb) szepek..
2014. jan. 19. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Esküvőre nekem egyáltalán nem tetszenek.
2014. jan. 19. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Jajj. Itt nem azzal van a baj, hogy díszmagyaros... hanem hogy iszonyatosan gyenge minőségű. Kb. 10-20 éve készülhettek el ezek a ruhák, azóta vannak folyamatosan kikölcsönözve gondolom. Poliészter, műanyag az egész, látni rajta méterekről.

Az egyetlen, amiért dicséretet érdemelnek, azok a pártákon, mellényeken és a férfi öltönyökön található paszományok, azt valóban szépen csinálták. Nagy kár volt ilyen gyenge, ócska anyagokra rávarrni.

2014. jan. 19. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
33%

Ha az anyagiak megengedték volna, nekünk ilyen ruhánk lett volna, mindkettőnek nagyon tetszenek.

[link]

Ezen az oldalon nézelődtünk, szerintem álomszépek ezek a ruhák (a többségük, nem mind tetszik nekem sem).

2014. jan. 19. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Amit az utolsó linkelt, az tényleg gyönyörű.
2014. jan. 19. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Ezek a teljesen lemásolt díszruhák egyáltalán nem tetszenek, anakronisztikusnak találom őket. Ennyi erővel mehetnék férjhez népviseletben is. Vagy beállhatnék egy múzeumi vitrinbe.

Az viszont tetszik, amikor valaki inspirációként nyúl vissza, de egy modern, a mai ízlésnek megfelelő ruhát készít, amin így összefonódik a hagyomány a jelennel.

2014. jan. 19. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Itt mennyibe kerül egy kölcsönzés? Szerintem is a Kati szalonos sokkal jobb.
2014. jan. 19. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem csodálatosan szépek ezek a ruhák. Egyszerűek és elegánsak és nem utolsó sorban kitűnő anyagból készülnek. Ha most mennék férjhez biztos ilyen fazonú ruhám lenne. Akkoriban erre még nem volt lehetőség. Ha nem kölcsönözni szeretnéd, biztos találni fogsz olyan szalont is akik készre varrják. A fiamék iskolájában a fiúk mindig Bocskai öltönybe ballagnak.
2014. jan. 19. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagyon tetszenek, esélyes, hogy majd egyszer ilyen ruhám legyen. Sokkal szebbek, mint a mai divatosnak mondott "egykaptafa" menyasszonyi ruhák.
2014. jan. 19. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!