Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A díszruha menyasszonyi ruhák hogy tetszenek? Ezekre gondolok: www.diszruhaszalon.hu/hu/images
Nekem egyáltalán nem tetszenek.
De ízlések és pofonok. Akinek tetszik, az szerintem nyugodtan viseljen ilyet.
Jajj. Itt nem azzal van a baj, hogy díszmagyaros... hanem hogy iszonyatosan gyenge minőségű. Kb. 10-20 éve készülhettek el ezek a ruhák, azóta vannak folyamatosan kikölcsönözve gondolom. Poliészter, műanyag az egész, látni rajta méterekről.
Az egyetlen, amiért dicséretet érdemelnek, azok a pártákon, mellényeken és a férfi öltönyökön található paszományok, azt valóban szépen csinálták. Nagy kár volt ilyen gyenge, ócska anyagokra rávarrni.
Ha az anyagiak megengedték volna, nekünk ilyen ruhánk lett volna, mindkettőnek nagyon tetszenek.
Ezen az oldalon nézelődtünk, szerintem álomszépek ezek a ruhák (a többségük, nem mind tetszik nekem sem).
Ezek a teljesen lemásolt díszruhák egyáltalán nem tetszenek, anakronisztikusnak találom őket. Ennyi erővel mehetnék férjhez népviseletben is. Vagy beállhatnék egy múzeumi vitrinbe.
Az viszont tetszik, amikor valaki inspirációként nyúl vissza, de egy modern, a mai ízlésnek megfelelő ruhát készít, amin így összefonódik a hagyomány a jelennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!