Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a menyasszonyi ruha? Mi a véleményetek?
2014. jan. 11. 22:41
21/37 anonim válasza:
Gyönyörű, remélem jól fog állni Neked :)
22/37 anonim válasza:
Ugyanolyan mint az összes többi :D
23F
23/37 A kérdező kommentje:
Köszi 21-es én is remélem. :)
2014. jan. 11. 23:11
25/37 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A háta borzasztó. Olyan fürdőruhás-melltartós hatást kelt.
26/37 anonim válasza:
Nekem az eleje nem tetszik, de a hátulja nagyon szép. Bár nem az én stílusom, én sosem választanék ilyen ruhát, ettől még tetszenek. Itt ez az ejtett csónaknyak nem jön be, valamiért sosem tetszett sem alkalmi, sem hétköznapi ruhán.
27/37 anonim válasza:
Az eleje nagyon-nagyon szép, álomruha. A hátulja a csipke keresztpánt nélkül jobb lenne, így olyan...nem is tudom, valahogy nem illik az eleje finom, elegáns vonalához, túlzás.
28/37 anonim válasza:
Szerintem csodaszép! Hátulja is kifejezetten tetszik.
30/37 anonim válasza:
Az eleje nagyon szép.
Nagyon tetszik, hogy nem a szokásos habos, pánt nélküli fazon.
A hátulja viszont nem tetszik. Valahogy olyan szedett-vedett nekem rajta az a kersztbe pánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!