Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi, nem szívesen látott emberekkel?
Nyáron lettem menyasszony, és 2015-re tervezzük az esküvőt a vőlegényemmel. Lassan, de biztosan, anyagi okokból. A minap beszélgettünk a lagziról és a vendégekről és nem igazán egyezik a véleményünk.
Nem szeretnék nagyon nagy lagzit, hanem kb. 40 főset, a vőlegényem konkrétan számszerűsítette, de neki evidens, hogy a barátait, haverjait is meghívja a lagzira. Ezzel nem is lenne probléma, de én azokkal a haverokkal egyáltalán nem vagyok jóban, már azóta mióta összejöttünk.
A vőlegényem sokat bulizott "előttem" és a haverjai nem nézték jó szemmel, hogy én kiszakítom a társaságból és a bulik ritkultak. Kibeszéltek a hátam mögött, ezeket visszahallottam, szerintük nem illünk össze, én csak kihasználom őt, és én hiába próbáltam építeni a kapcsolatot a vőlegényem érdekében, ők nem voltak vevők rám.
Egy idő után nekem is betelt a pohár, és azóta nem is nagyon próbálkozom, ami szerintem érthető, ha így állnak hozzám.
A vőlegényem ezeket az embereket szeretné meghívni, sőt, evidensnek veszi ezt, ami nekem egyáltlán nem az, tekintve hogy elutasítóak velem szemben, akkor én milyen legyek velük?
Nem szeretnék jópofizni a nagy napunkon velük, tudván hogy szerintük nem illünk össze és nem a barátjuk boldogságát nézték, hanem a bulikat... Persze ez közös döntés lenne, hogy ki legyen a meghívottak között.
Mi a megoldás erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!