Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lagzi, nem szívesen látott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lagzi, nem szívesen látott emberekkel?

Figyelt kérdés

Nyáron lettem menyasszony, és 2015-re tervezzük az esküvőt a vőlegényemmel. Lassan, de biztosan, anyagi okokból. A minap beszélgettünk a lagziról és a vendégekről és nem igazán egyezik a véleményünk.

Nem szeretnék nagyon nagy lagzit, hanem kb. 40 főset, a vőlegényem konkrétan számszerűsítette, de neki evidens, hogy a barátait, haverjait is meghívja a lagzira. Ezzel nem is lenne probléma, de én azokkal a haverokkal egyáltalán nem vagyok jóban, már azóta mióta összejöttünk.

A vőlegényem sokat bulizott "előttem" és a haverjai nem nézték jó szemmel, hogy én kiszakítom a társaságból és a bulik ritkultak. Kibeszéltek a hátam mögött, ezeket visszahallottam, szerintük nem illünk össze, én csak kihasználom őt, és én hiába próbáltam építeni a kapcsolatot a vőlegényem érdekében, ők nem voltak vevők rám.

Egy idő után nekem is betelt a pohár, és azóta nem is nagyon próbálkozom, ami szerintem érthető, ha így állnak hozzám.

A vőlegényem ezeket az embereket szeretné meghívni, sőt, evidensnek veszi ezt, ami nekem egyáltlán nem az, tekintve hogy elutasítóak velem szemben, akkor én milyen legyek velük?

Nem szeretnék jópofizni a nagy napunkon velük, tudván hogy szerintük nem illünk össze és nem a barátjuk boldogságát nézték, hanem a bulikat... Persze ez közös döntés lenne, hogy ki legyen a meghívottak között.

Mi a megoldás erre?

2013. dec. 17. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én párom is nagy bulis, mondjuk ő a mai napig, nagyon sok barátja van, akikkel már gimi óta jóban van. Mondjuk nekem velük nincs is semmi gondom. Egy haverja van, akit nem bírok, ugyanis annak idején bunkó megjegyzéseket tett rám, nyáron volt az esküvője, oda se hívtak meg. Mi is 2015-re tervezzük az esküvőt és beszéltünk a haverokról, barátokról, ő pedig mondta, hogy szeretné ezt a bizonyost is meghívni. Én meg mondtam, hogy nem. Ő se hívott engem, én miért hívjam őt. De aztán úgy voltam vele, hogy most 1 ember engem nem érdekel, ha páromnak fontos, vagy kellemetlen lenne nem meghívni, jöjjön. Aztán már párom is azt mondta, hogy akkor nem jön. Szóval nem tudom. HA neki fontosak a barátai én lenyelném a mérgem és meghívnám őket, úgysem velük kell foglalkoznod majd.
2013. dec. 17. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:
A neki fontos embereket azért illene meghívni, még ha te nem is kedveled igazán őket. Ő viszont igen. Ha kisebb lagzit tartotok, akkor egyezzetek meg, hogy kb. fele-fele arányban hívtok vendégeket. Nálunk is így volt. Nekem nagyobb a család, nincs sok barátom, a részemről szinte csak családtagok voltak, meg a legjobb barátnőm, a férjem családja viszont elég kicsi, a baráti kör nagy, ő több barátot hívott.
2013. dec. 17. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, leírom nálunk mi volt! Férjem nagyszülei csak azért lettek meghívva,hogy ne sértődjenek meg, de tönkretették az esküvőt, megbeszéltük,hogy a templomira nem fogjuk meghívni őket,mert egyikünk se arra emlékszik,hogy milyen szép nap volt,hanem,hogy mennyire rossz volt a beszólogatások,megjegyzések stb... miatt.
2013. dec. 17. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!