Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az alábbi ruhák közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi ruhák közül melyik tetszik nektek legjobban? (képek)

Figyelt kérdés

mindenképpen hercegnős fazont szeretnék, kinek melyik tetszik a legjobban?:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 11. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 6, 5, 3 tetszik a legjobban, gyönyörűek. Ha muszáj választani, akkor talán a 6-ost mondanám.

27/n

2013. dec. 12. 08:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

3-as

a többi majdnem egyforma

2013. dec. 12. 08:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első ruha szép, hercegnős, de valahogy nem az igazi...

A második nem tetszik.

A harmadik gyönyörű, de valahogy nekem az öv része nem stimmel... De ezt leszámítva tényleg csodaszép.

A negyedik ruha nekem túl egyszerű, ha már hercegnős ruháról van szó.

Az ötödik is gyönyörű, főleg a pánttal együtt. Viszont itt is az övvel van gondom... Elölről nagyon szép, hátul viszont már túl sok az a masni. Ha az nem lenne rajta, csillagos 5-ös lenne. De én még így is felvenném, nagyon tetszik.

A hatodik is nagyon jó, inkább az elegánsabb, lágyabb vonalhoz igazodik, de hercegnős ruhához ezt is egy kicsit egyszerűnek tartom.

Az utolsó kettő nem tetszik.

De ez az én véleményem, és akárhogy is döntesz, biztos szép leszel benne. :) Sok boldogságot kívánok!

2013. dec. 12. 10:00
 14/25 anonim ***** válasza:
4.
2013. dec. 12. 10:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

3. és 5. nagyon szép, a többi kicsit tucat.

De ne rendelj! Nem olyan lesz az anyaga mint a képen, hanem szinte műanyagot húzol fel.

2013. dec. 12. 11:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ránéztem, az volt az első gondolatom, hogy mennyire irreálisan alacsony ilyen ruhákért ez az ár és biztos van benne valami buktató...

Amúgy a ruhák szépek, nekem csak a második nem tetszik.

2013. dec. 12. 11:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a 6os tetszik, a többi nem.
2013. dec. 12. 11:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
2, 4, 5, 6 tetszik, legjobban a 6-os.:)
2013. dec. 12. 11:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem az 5. és a 6. Mondjuk számomra ezek nem annyira tetszenek, hozzátenném, nagyon szépek, de nem az én stílusom. De a fenti kettőt el tudnám képzelni, a többi nekem "túl beállított". Valahogy nem tudom elképzelni menyasszonyon. De biztos máskép mutatnak modellen, mint próbababán.
2013. dec. 12. 15:04
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem az 5-ös a legszebb.

Én erről az oldalról még nem hallottam, de két ismerősöm is rendelte esküvői ruhát innen: [link]

és nagyon elégedettek voltak, pontos volt a méret, nem is kellett rájuk igazítani és a minőségével is elégedettek voltak. Ha gondolod, nézz szét ezen az oldalon is, vannak nagyon szép hercegnős fazonok is.

2013. dec. 12. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!