Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ajándék lenne? Nem túl gagyi?
Egy nagyon jó ismerősömnek lesz esküvője. Azt találtam ki, hogy mivel "új" neve lesz ezért egy ajtónévtáblát vennék nekik amin a férjezett neve szerepelne meg persze a párjáé. (30 évesek)
Szerintetek?
Szerintem jó ajándék, ha van valami kifejezett stílusa a házuknak, amihez illeszteni tudnád vagy hasonlók. Pl. egy sima ajtónévtáblától nem esnék hasra, sőt előfordulhat hogy nem is tetszene, de ha hozzánk illő stílusban készülnek (l. rusztikus vagy kovácsoltvas vagy hasonlók) akkor viszont nagyon-nagyon tetszene.
Tehát most így magamból kiindulva az ilyenre néznénk egyet, nem is használnánk:
De egy ilyesminek nagyon örülnénk:
Szóval szerintem ehhez nagyon ismerni kell a pár stílusát, hogy ne lőjél mellé. Plusz mellé pénz vagy egyéb ajándék sem ártana, mert ez tényleg csak egy apróság. De annak ötletes, ha megfelelően van kivitelezve.
Nekem is tetszett ez legalábbis én örülnék, de akkor keresek más ötletet :)
Sajnos sok pénzt nem tudok erre költeni :(
Tudnátok esetleg más ötletet?
Szerintem ha szépen kivitelezett, netán kézműves darabról van szó, az belekerül annyiba, hogy nem kell mellé pénzt tenni. Meg egyébként is, ha van egy értékes, egyedi és személyes tárgyi ajándék, mi szükség mellette a pénzre?
Ha teheted, vigyél a készítőnek egy fotót a házukról, hogy lássa a stílust, színeket, így biztosan szép lesz a végeredmény. Nemrég jártam Máltán, elképesztően szép név- és utcatáblákat, házszámokat láttunk néhol, ha valaki egy olyat venne nekem ajándékba, biztosan odáig lennék érte. :)
Szerintem a névtábla intim dolog, magánügy.
Nem vennék sem ilyesmit, sem pedig lakberendezési tárgyat.
Nem illik!
Ha nem tetszik neki, vagy nem ez és nem ilyen volt az elképzelése, akkor megsért téged, ha nem teszi ki az ajtajára.
Ugyanakkor miért is kellene neki naponta azt a valamit néznie, ami stílusában esetleg nem illik az egyéniségéhez?
Nem szeretnélek megsérteni, de eléggé gyermeteg, amolyan gimis ötlet.
Akkor inkább egy vásárlási utalványt valamelyik üzletbe, ahol nem gagyit árulnak, s majd ők kiválasztják azt, ami az kettejük ízlésének megfelel, és amire valóban szükségük van.
Attól függ...ha saját lakásban/házban élnek, akkor ok lehet.
Mi pl. a szüleim lakásában élünk, igaz, hogy ketten, de apám neve van kint, és nem lehet lecserélni...így nekem ez nem lenne hasznos ajándék. Ezeket mérlegeld!
25N
Attól is függ, vajon kiteszik-e egyáltalán.
Ha igen, és tudod milyen stílusuk van, akkor szerintem jópofa dolog amúgy.
Viszont, nálunk pl. kimégy a lépcsőházba és kb. csak minden második helyen van már kitéve a név. Az öregeknél. Manapság már nem akkora divat kitenni, a cserélt bejáratiajtókra főleg. Szám van kint, aztán csókolom, a postás úgyis csak a ládába dobja be lent a dolgokat, másnak meg minek írnánk ki? A kertesekre se írják ki, hogy itt Némethék laknak ketten, ott Nagyék itt a teljes névsor stb. Engem zavarna is, ha mindenki tudná, hogy névszerint ÉN lakok az ajtó mögött. Lehet hülyeség, mivel a postaládán meg a csengőn úgy is ki van írva, de akkor is így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!