Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogy oldottátok meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldottátok meg az ültetési rendet az esküvőtökön?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem elváltak a szüleim. Apukámmal jó a kapcsolatom, bár ritkán beszélünk és találkozunk egymással (kb. havonta 1x-2x). Már nem lakom otthon, de előtte anyukámmal és az ő élettársával laktam otthon. Igazából tizenéves korom óta anyum élettársa foglalkozott velem és a húgommal és kb 10 évet együtt is laktunk. Nem tudom, hogyan tudnám megoldani az ültetést és a templomba kísérést, hogy igazságos legyen. Igazából arra gondoltam, hogy apukám vezetne be a templomba, a vacsoránál pedig anyum élettársa ülne a főasztalnál. Szerintetek?
2013. nov. 4. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Apum-anyum kapcsolata jó és apum-nevelőapàm is jól kijönnek. Akkor szerintem úgy lesz,hogy mellettem ül majd anyum,utàna nevelőapàm,utàna apum és majd mellette meg az élettàrsa és akkor a pàrok egymàs mellett ülnek. Amúgy U alakú ültetés lesz.
2013. nov. 4. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem volt il3! Szituáció...de mégsem volt egyszerű az ültetesrend..nem részletezném..

Az esküvő előtti éjjel már kiborultam rajta.aztán bevettem a leszarom tablettát, és éjjel negyed 2 re készen voltunk...

Végül 2 embernek colt vele gondja, de nekik is azért mert keverés volt, és végül mégsem azok ültek velük szemben, mint akiket szntuk...megoldották, hsizen ez csak a vacsi ideje alatt számít...

Ha belegondolok a fő asztalnál egyedül az anyósom ült a párjával az este /éjjel folyamán, senki más...

2013. nov. 4. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi is sokat szenvedtünk az ültetési renddel. Nálunk is két probléma volt, amiből az egyik aranyos a másik meg nekem a no cemment kategória. Az aranyos, hogy a három kis koszorúslány kitalálta, hogy egymás mellé akar ülni (6, 5 és 3,5 évesek), soha nem találkoztak korábban a terem három pontján ültek. Unokanővérem mellett volt két hely, mert az egyik ekdves rokon nem is szólt, hogy nem jön. A legkisebb lány beleült az ölébe, a másik kettő pedig a két üres székre. Csak épp a szülőknek nem szóltak, akik meg keresték a gyerekeket. A másik kevésbé aranyos, egy barátunk megnézte a legjobb barátnőmet facebookon és utána napokig hívogatott, hogy ő a Luca mellé akar ülni. Átvariáltuk az akkor már kész ültetést. Erre mikor megérkezett a srác az étterembe mgenézte a kártyákat, majd fogta és kicserélgette őket...
2013. nov. 5. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:

12 nálunk is ugyanez volt, csak anyósom meg apósom savanyodott a főasztalnál a helyén, a szüleim és az összes többi vendég össze-vissza ült egymással, keveredtek.

De így is úgy is gáz lenne, ha a saját apja, akivel még jóban is van kiszorulna a főasztaltól. Borzasztó megalázó.

2013. nov. 5. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem szégyen hogy valakinek van apja akivel jóba van és nem ő ül ott... Nevelőapa meg menjen le
2013. nov. 6. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!