Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyi ruhaszalonokban egyetemi diákigazolvánnyal is lehet akciósan ruhát kölcsönözni?
Ha van ilyen akció akkor igen.
Egyetemen nincs szalagavató, ott csak diplomaosztó van egyetemi talárban, szóval nem azért.
Erre már én is gondoltam, de szerintem esélytelen :(
Bár tényleg szar, hogy egy fél órás polgárira 160-ért bérelhetném, mikor sokkal kevésbé strapálnám le a ruhát, mint egy szalagavatós.
Menyasszony vagyok, de van nappalis diákigazolványom, kaphatok én is kedvezményt?
Természetesen, várunk szeretettel.
ezek szerint igen :)
Meg kell kérdezni az adott helyen, de ez általában csak középiskolás igazolványra érvényes.
A normálisabb helyeken szerencsére nem egyezik a menyasszonyi és a szalagavatós kollekció egyébként, szalagavatósnak a 4-5 éves, lestrapált vagy olcsóbb, divatjamúlt modelleket szokták kiadni.
Szia! Ajánlom neked az Adéle ruhaszalont az Erzsébet körúton.
Vállalnak varrást, átalakítást, és nem drágán!
Nem tudom pontosan, mennyi a kölcsönzés, de a tesómmal nemrég voltunk ott, és azt mondták, hogy a ruhák kb. 50-60000 Ft-ba kerülnek megvételre! Nekem onnan volt a szalagavatós ruhám is kölcsönözve annó. Szóval ha ennyi a megvételi ár, akkor biztos olcsóbb a kölcsönzés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!