Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz a lagzi ha külön terembe lesz a tánc?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam hogy rossz lesz a buli ha külön terembe van a tánc. Itt viszont úgy kell elkèpzelni hogy ahol majd kajálunk ott rögtön mellette lesz kèt boltív. Van egy másik hely is ami nagy lehet mar túlságosan is ès elfognak veszni az emberek(60-70 fö) viszont itt drágbb is a kaja.2013. okt. 28. 03:50
1/7 anonim válasza:
Ha az asztalnál ülők rálátnak a táncolókra, és ott is hangosan hallható lesz a zene, akkor jó lehet. Viszont ha ezek nem lesznek meg, akkor aki leül az asztalhoz pihenni egy tánc után, könnyen leülhet a hangulata is, hisz a zene és a táncolók látványa nem viszi magával.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez akkor működik, ha nem különülnek el nagyon. Ha azért rálátnak egymásra, és együtt zajlik az egész. Máskülönben nagyon gyorsan ellaposodhat az egész, leül a hangulat.
3/7 anonim válasza:
Én egyszer voltam ilyen lagziban, mondanom se kell, senki se táncolt:)
4/7 A kérdező kommentje:
persze lehetne hallani a zenét közvetlenül egymás mellett van a kèt hely kèt boltívvel kb 2 m szèlesek. Logikus módon nem lát át mindenki. De a zene abszolút hallható mivel nincs vègig fal. Esetleg küldök kèpet privibe.
2013. okt. 28. 07:40
5/7 anonim válasza:
Ezt még véletlenül sem választanám!!!!
Én keresnék egy másik helyet, de ezt nem vállalnám be. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy elkülönülve működjön...
A válaszom: NEM!!! Biztosan nem lesz jó/annyira jó, mintha egyben lenne.
Egy lagzitok lesz jó esetben, úgyhogy ezt nem árt újratervezni.
25N
6/7 anonim válasza:
Lehet jó, ha tényleg átmegy a hangulat...
Küldj képet, de inkább ide tedd ki, mert látatlanban lehet mindenki negatívan áll hozzá, aztán meg tök jó lenne...
7/7 A kérdező kommentje:
Hogyan kell képet küldeni?
2013. okt. 29. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!