Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tevezi 2010-re esküvőjét?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 12:49
2/20 anonim válasza:
Mi is. ÖTVEN ÉVESEN!
Zita és Tamás
3/20 anonim válasza:
Én tervezem csak az uram nem kéri meg a kezem...:P:)
4/20 anonim válasza:
Kedves első, ne hari az offért, de mindig látom, hogy így írsz alá, hogy "ada és abigél". Te vagy az Ada , Abigél meg a kislányod? Nem akarok személyeskedni, meg ha nem akarsz, ne válaszolj, csak érdekel a dolog...:)
5/20 anonim válasza:
Abigél a pocaklakója. Szerintem olyan édi, hogy így ír alá.
6/20 anonim válasza:
Kedves Ada és Abigél, a leszbikus párok még jó sokáig tervezhetik az esküvőjüket, mert egyhamar azt nem fogják legalizálni Magyarországon...
8/20 anonim válasza:
ma 13:46! Nem leszbikus pár, Abigél a hasában van... :D:D:D
9/20 anonim válasza:
Jajj istenem,neharagudj de olyan jót nevetek ezeken XD
Most leszboszi voltam,múltkor kiírtam egy kérdést és ugye így írtam alá,akkor azthitték skizo vagyok:D
Yup:)Igen ő tényleg az pockos-tarackus duci jucim:DEgyelőre bent,nemsokára kint;)
Egy valamit nem értek:)Miért pontozgatnak le:O
Ada és Abi:)
10/20 anonim válasza:
Én szeretném ha jövőre lenne az esküvőnk a párommal.Bár még nem beszéltünk róla de nagyon jó lenne.Most volt két hete az eljegyzésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!