Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát választanátok?
Figyelt kérdés
1.
www.jenniferbridal.com/images/EK13_77926BG.jpg
2. www.jenniferbridal.com/images/EK13_2960BG.jpg
Én nem tudok dönteni
2013. okt. 20. 11:22
11/27 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért: nem mások ízlését kell pontozni :D
Amúgy az elsőt én akkor választanám főleg, ha az a habos rész nem lenne rajta, úgy igazán ízléses, egyszerű(bb) ruha lenne.
A második is csinos, de ekkora szoknyában nem tudnék kecsesen közlekedni (ismerem magam ennyire), szóval én biztosan nem választanám.
De az alapján dönts, melyik kényelmesebb, melyik áll jobban neked.
13/27 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a második, ha a derékvonala nincs nagyon lent (így ülve kicsit csalóka)
14/27 anonim válasza:
Az első szabása jobban tetszik. De igazából egyik sem az ízlésem, nekem az egyszerűbb vonalvezetésű és nem "túldíszített" ruhák sokkal jobban tetszenek.
15/27 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik.
16/27 anonim válasza:
Inkább az első. A második egyáltalán nem tetszik, az elsőnek jó a felső része, de a szoknya nem tetszik nekem.
17/27 anonim válasza:
ezekből a másodikat de én utálom a pátnélkülit
18/27 anonim válasza:
A kettő közül inkább a második. Az elsőnek az én ízlésemhez mérten túl habos a szoknyarésze.
19/27 anonim válasza:
Felpróbáltad már ezeket? Mert akkor úgy kellene döntened, hogy rajtad van. A kép nem ugyanaz. Szerintem egyébként at 1. szebb, de lehet, hogy rajtad a 2. áll jól.
20/27 A kérdező kommentje:
felprobáltam most hétvégén és nem tudok dönteni. Még mégegyszer szerintem megnézem felpróbálva,hátha segit majd.
2013. okt. 20. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!