Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
47 éves nőnek milyen esküvői ruhában illik megjelenni a templomban?
Attól is függ szerintem, hogy hogy néz ki az a nagynéni.
Mert ha eléggé le van strapálva, nem fiatalos, és esetleg még duci is, akkor valóban fura lehet a fátyol, meg a menyasszonyi ruha. Ilyen hölgynek jobban illene egy szép szolid ruha, vagy kosztüm. De ha csinos, és jó az alakja, akkor miért ne? :)
Miért te az első barátodhoz mész hozzá?
Te szűzen mész férjhez?
Házasság után költöztettek csak össze?
Te vagy nevetséges nem ő.
Olyat vesz fel, amilyet akar manapság.
Én is szolidabb ruhát tartanék jónak, de a korból kifolyólag inkább, DE ezt nem neked kell eldöntened.
Szerintem is a te hozzállásod a furcsább. Oké, legyen véleményed, de hogy még a GYKn is egyetértésre vadászol, az inkább rólad mond valamit. Az, hogy fiatalabb vagy, nem akkora erény ám.
Nagynénédröl ugye kb. semmit nem tudok - feltételezem(találgatás) valahol ö is szívesen lenne megint fiatal, de ez nem adatott meg neki.
Szóval, ha erzekenyebb lélek, nagyon elronthatod azt az 1 szem napot neki, ha kiderül miket gondolsz. És akkor még szerintem is megérdemelsz egy kisebb pofont, ha jol talalom ki a korodat!
Van persze olyan h "jo izles", ha mindenkinek mas is, de pont az eskuvoi ruha... kinek is art vele?
Majd a te esküvödre, ami ugye "életed legszebb napja" is odajön valami csitri, és a hatad mögött mond ilyeneket, hogy ezmegaz, túl öreg, vagy csunya vagy, esetleg a völegényed... nálad persze minden perfekt lesz, semmivel nem lehet megbántani...de lehet, h mégsem?
Ismeröseim egy része meg hazasság nelkül él, gyerekkel - nem is volt esküvöi ruhajuk - nna most akkor mi lesz?
És még valami:
Nekem picit irigynek tűnsz...
Kérlek,ne irigykedj,inkább örülj a boldogságának!
1. szerintem neked semmi közöd hozzá, hogy hogyan öltözik fel az esküvője napján, még akkor sem, ha kicsit röhejes dolog.
2. nem mindenki találja meg fiatalon a párját, attól még lehet nagy álma egy habos menyasszonyi ruha.
3. vannak olyan 47 éves nők, akik simán letagadhatnak egy 10est, lehet, h a nagynénéd is ilyen szerencsés alkat. bár ezt mi nem tudhatjuk.
4. a saját esküvőd majd olyan lesz, amilyennek te szeretnéd.
Szerintem ha az ízléses magához illő ruhát evsz fel a nagynéni, akkor az teljesen okés.
Viszont egy mondat itt megütötte a fülem, lehet, hogy duci is és akkor ne evgyen fel menyasszonyi ruhát, fátylat. Vannak duci fiatalok is! Akkor a te nézeted szerint ők sem vehetnek fel fátylat vagy abroncsos ruhát? Vannak nagyon csinos duci menyasszonyok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!