Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői fotós Pécsen illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői fotós Pécsen illetve környékén?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani megfizethető áron fotóst? Mivel már második házasság, így nem akarunk nagy felhajtást, de úgy gondoltuk, hogy mégiscsak jó lenne pár szép képet csináltatni. Viszont el vagyok keseredve, mert eddig bárkinek mondtam, hogy mindössze pár darab kreatív képet szeretnék és nem akarok fotózást a szertartáson és a vacsorán sem, akkor is erre adnak 80-100 ezer ft körüli árat, sok esetben több száz képre... Van olyan fotós, aki tényleg tud 15-20 db képet csinálni?

2013. okt. 9. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a 15-20 képért a fotósnak ugyanúgy "leveszik" az a napja, tehát másik esküvőt - amin kérhetne az egész napos fotózásért mondjuk 150 ezer forintot - már nem tud vállalni. Ez neki bevételkiesés, ami miatt ha nem is a teljes szokásos vállalási összeget, de annak felét/kétharmadát biztosan el fogják kérni. Ezek a bejáratott esküvőfotósokra vonatkoznak.

Ha tényleg csak egy-két órára kell valaki, akkor inkább keress egy kezdőt, aki később esküvői fotós szeretne lenni, és jó áron elvállalja, mert később fel tudja referenciaként használni.

2013. okt. 9. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem leveszik, hanem elveszik. :) Elnézést. :)
2013. okt. 9. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első jól írja, szombatra a keresettebb fotósok nem igazán vállalnak még lagzi nélkülit sem, nem, hogy olyat ahol 15-20 képet kér csak a pár, hiszen ezzel elesnek egy egész napos esküvő lehetőségétől amiért a Pécsett kb. 100-300e Ft között kérnek a fotósok.

Megoldási javaslat: Kérj árajánlatot hétköznapi (mondjuk pénteki) esküvői kreatív (portré) fotózásra (kinél, hogy hívják). Valószínűleg a 15-20 kép irreálisan alacsony elvárás, hiszen ennyiből 3-5db lesz használható jó esetben, de mondjuk 100 átadott képért kb. 60e Ft-ot fognak kérni ami jóval barátságosabb az általad leírt árnál és csak azt kapod amit kértél.

Emellett ha nem fontos a minőség, csak legyen kattintva pár kép, megkérhetsz egy tanulót, aki számla nélkül pár tízezerért megcsinálja.

2013. okt. 9. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most látom csak, hogy nem is írtam oda, az esküvő eredetileg is egy szerdai nap, tehát bevételkiesést biztosan nem jelent a fotósnak. Nem hiszem,hogy tömegével házasodnak az emberek szerdán.
2013. okt. 9. 14:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló! Félreértettél, 15-20 db kész, retusált képet szeretnék, erre is kértem ajánlatokat, minthogy a fotósok is retusált képekre adtak árat. Összességében az a bajom, hogyha én nem akarok egy teljes 24 órát végigfényképeztetni és nem akarok magamról 100 képet, akkor már nem is áll szóba az emberrel senki.
2013. okt. 9. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

nálunk ő volt, lehet vele beszélni!

[link]

2013. okt. 9. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
#5: Sajnos azok a fotósok akik egész napos esküvők fotózására vannak berendezkedve nem szívesen pakolnak össze közel húsz kilogrammnyi eszközt, ülnek autóba és indulnak el helyszínt keresni 15-20 képért. Amatőr fotósokat keress, akik referenciát építenek.
2013. okt. 9. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kérdezőnek már nem aktuális, de hátha valakit még érdekel. Haru foto Pécsről. Fiatalok, ügyesek, jegyesfotózást (2-3 óra) 20e-ért vállalnak, szerintem meg lehet velük beszélni esküvői fotózást is hasonló időtartamra. Ha nem, akkor keressetek fel egy "régivágású" helyi fotóst -nekik általában nincs honlapjuk-, és kérjetek hagyományos studiofotózást, vagy szabadtérit. Biztosan vállalná bármelyik.
2014. márc. 25. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!