Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt az esküvőtökön csokiszökőkút? Mennyire nyerte el a tetszést a vendégeknél? Mennyi a bérlési ára és hol lehet bérelni?
Igen, volt. Nagyon tetszett mindenkinek :-) Nyáron volt az esküvő, nagyon meleg volt, jólesett a friss gyümölcs.
az árakról nem tudok nyilatkozni, nászajándékba kaptuk.
Nálunk sem volt, mert anyukám és a barátnői nagyon sokat tervezték, hogy miket süssenek. Ennyi édesség már sok lett volna.
Nekem amúgy tetszik, csak fontos, hogy legyen valaki aki kezelni is tudja, illetve takarítja folyamatosan, illetve tölti az elfogyott dolgokat.
Őszintén szólva nekem nem tetszett, ahol voltam.
Én imádom a fondue-t, a csokifondue sem kivétel ez alól, de a szökőkút forma egyrészt nekem durván giccses, másrészt manapság már annyira elcsépelt, minden bálon, rendezvényen, estélyen van szinte, harmadrészt egy esküvőn 100 ember nyúlkál bele (ahogy az alkalmakon is, ezért nem szimpatizálok vele).
Az otthoni (csoki)fondue-zést részesítem előnyben, mert én személy szerint nem szívesen tunkolok 100 másik vendéggel egyszerre, jobb szeretem ezt kisebb körben.
Én (fiatal) vendég szemszögéből azt tudom mondani, hogy szerintem ez a vendégfogadásra jó, ahol ilyen könnyedebb dolgokból lehet választani, felénk, általában saláták, gyümölcsök, gyümölcssaláták vannak, meg hidegtálak és mászkálunk köztük ugye, szedegetünk, ami tetszik stb. Na ide el tudom képzelni, de egy nagy vacsorához, amikor az emberek már letelepszenek stb. nem.
Meg nekem ez valahogy téli esküvőkre jobban passzol. Nyáron valahogy nem vágyok az olvadt csoki + gyümölcsre, akkor már ezeken a szedegetős részeken inkább csak a sima gyümölcs saláta frissen, sallang nélkül. Nekem ez a csoki szökőkút ilyen télies csemege valahogy.
OFF:
Végül vettél szökőkutat az esküvőre? (Nálunk 25-30 fő lenne)
Hogy vált be?
Melyik típust választottad?
Mennyi csokival indul?
Kell hígítani?
Sok benne marad?
Nehéz elmosogatni?
Előre fel kell olvasztani a csokit, vagy a gépbe lehet helyezni és az elolvasztja?
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!