Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne ez a ruha egy téli esküvőre? (vendégként) Szerintetek milyen cipő illene hozzá? (Linkeljetek is ha tudtok) Valami csizma gáz lenne?
2013. okt. 3. 21:41
11/25 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem valo eskuvore.Ne haragudj,de kiabal rola,hogy nagyon gagyi.
12/25 anonim válasza:
Nekem se jön be. Olcsó, gagyi hatást kelt. Esküvőre nem való.
13/25 anonim válasza:
Ezt a bokacsizma-ajánlgatást hagyjuk már, nem valók alkalmi ruhákhoz! Igazi panelprolisság a kettőt kombinálni.
Ruhához normál, elegáns cipő:
A bokacsizma és társai mindennapi használatra, az utcára való, marha közönséges alkalomra.
14/25 anonim válasza:
Jah, téli esküvőn, a hóban biztos kevésbé ciki egy ilyen cipő. AKi télen tart esküvőt az törődjön bele, hogy lesz aki csizmában megy.
15/25 anonim válasza:
Az az ezüst izél rajta übergagyi. Nehogy fekete-fehér cipőt vegyél fel hozzá! Legyen fekete, vagy piros!
16/25 anonim válasza:
Nálunk a helyszínen minden nő átvette a sima cipőt egy kivételével.
17/25 anonim válasza:
Komoly ízlésficamra vall, hogy egyáltalán elgondolkodtál ezen a ruhán. Én sehová sem venném fel esküvőre pláne nem . Olcsó, közönséges, gagyi és ízléstelen,
18/25 anonim válasza:
A világ komoly izlésficamban szenved:
Ezzel a ruhával két baj van: a hossza és a fém izék rajta, ettől gagyi.
Ne vegyél fel fekete bársony cipőt hozzá, se pirosat, hacsak nem jelenik meg a piros szín még valamelyik kiegészítőn.
Az optikailag karcsusító ruhákból elég széles a választék, rengeteg igényes darab van, szerintem hasonlót válassz, de ne ezt.
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
Némá, ez a Kate is mecsoda panelproli, nem olvassa a gyakoris divattippeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!