Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körasztalos vagy "U" alakú elrendezés? Miért?
Pedig hely függő.:)
Nem mint hely mérte, hanem elrendezés.
Ha mindenki elfél az U alakban, vagy a fésűsben, akkor szerintem jobb, kevésbé vannak elszeparálva egymástól az emberek.
Ha körasztal, vagy különállő asztal van, akkor annyira nagy területen vannak emberek, hogy nem is látsz mindenkit....
Nekem bensőségesebbnek tűnik az U alak.
U
Mert így senki sem lesz háttal senkinek, mindenki lát mindenkit. Szerintem.
Nálunk fésű volt...
Az U alaknál is van, aki háttal van a másiknak. Akik belül ülnek. :)
Köszi az eddigi válaszokat, én az U vagy a fésű mellett vagyok egyelőre, mert ott tényleg nem csúszik szét egymástól a násznép, csak azt nem tudom, hogy elég szellős-e.
U asztal.
A körasztal elszeparáltabb, és nehéz szétosztani a népet az asztalokhoz, hogy ne legyenek csonka asztalok.
Én körasztalra szavazok, az nekem jobban tetszett eddig esküvőkön.
Oka:
- nem szeretek 300 másik emberrel körülvéve enni, engem zavar, ha túl zsúfolt a légtér. A körasztal lehetőséget nyújt egy kis szeparációra, de mégis társaságban van az ember.
- az U alakú elrendezésnél igazából kevesebb lehetőség akad a társalgásra, mint a körasztalnál: itt valójában csak a 2 szomszéddal és a szembeszomszédokkal lehet társalogni, de már a szembeszomszédokkal is gyakran körülményes (magasabb asztaldekor, stb. akadályozza a szemkontaktust, túl hangosan kell a másikhoz szólni mivel mellettünk is beszélgetés megy - egymás túlkiabálásába fullad általában) . A kör alakúnál attól függően hogy hány fős, kényelmesen lehet beszélgetni minden asztaltaggal, anélkül, hogy túl hangosak lennénk, ráadásul egy asztalnál kialakulhat egy beszélgetés és nem kell túlkiabálni a másikat, hiszen mindenki problémamentesen részt tud benne venni, viszont a következő asztalnál már nem zavarunk.
- kényelmesebben el lehet férni. Az U asztalnál ritka, hogy van annyi hely, hogy az ember problémamentesen felkeljen és kisétáljon a wcre/cigarettázni/anyámkínja, általában vagy 10 embernek beljebb kell húzódnia/felállnia miatta. A kör alakú asztaloknál eleve van elég hely a közlekedésre, így senkit nem akadályozunk a szabad mozgásban és senkit nem zavarja a másik, ha felkel éppen és kisétál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!