Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esetleg tudtok ajánlani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg tudtok ajánlani kreatív ültetőkártyát?

Figyelt kérdés
Ciklámen-almazöld-fehér lesz a dekorációnk. Valami ötletesre gondoltam... Szerintetek zöldalma és rárakva levél alakú ültetőkártya milyen?
2013. szept. 6. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szerintem :)

Most divatosak mindenhol az ehető ültetőkártyák egyébként is.

Ha nagyon hozni akarod a dekor színeit, akkor lehet ilyen almákat készíteni:

[link]

fehér mázzal mondjuk és rá akkor ciklámen kártya :)

2013. szept. 6. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Mi innen rendeltük a meghívókat és nagyon tudom ajánlani őket. A linken van egy székes ültető kártya, 2 az 1ben mert köszönő ajándékot is lehet bele tenni. Persze nem kötelező. Nekem ez nagyon tetszik. Volt szerencsém élőben is látni, mondjuk az pont rózsaszín volt, de meseszép, igényes munka.

2013. szept. 6. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mézeskalács:

[link]

Otthon is elkészíthető:

[link]

Bonbon:

[link]

Cukorka:

[link]

Keksz:

[link]

Növény: (Ezt sima cserepét szép papírba bevonva is el tudnám képzelni. Legyen nagy tételben úgy 50 Ft db-ja egy-egy kis kaktuszfélének.

[link]

Pillangók (akár felváltva, ciklámen és zöldben is el tudom képzelni)

[link]

Hirtelen így ennyi. :)

2013. szept. 6. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg ötletet. :)
2013. szept. 6. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik az almás, szerintem ötletes. Itt van is ötlet hozzá:

[link]

[link]

Egyszer egy esküvős műsorban egy pár az ültető kártyákat egy mini fenyőfán helyezte el, ez egyben köszönő ajándék is volt. "Zöld" esküvőjük volt, mindenből újrahasznosítottat szereztek be, bio zöldségek, gyümölcsök a kajákba, stb stb. Úgy gondolták, ha már csak néhány elültetik otthon a kis fenyőt az ő nagy napjuk emlékére, akkor már tök jó. Nekem ez is nagyon tetszett, csak nem tudom nálunk mennyire lehet annyira pici fenyőt, vagy bármilyen fát beszerezni, ami túlélné.

A kaktusz jó ötlet, csak felénk babona tartja, hogy nem illik kaktuszt ajándékozni senkinek, márpedig ha már megveszem én szeretném ha mindenki hazavinné.

Pl. lehetne kövirózsával csinálni.

[link]

Egy-egy falevélre is rá lehet írni a neveket, bár kicsit időigényes lehet begyűjteni és megírni őket:

[link]

Ha ajándékot is szeretnétek mellékelni:

[link]

2013. szept. 6. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ültetőkártya és köszönő ajándék

2013. szept. 7. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!