Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg tudtok ajánlani kreatív ültetőkártyát?
Nagyon jó szerintem :)
Most divatosak mindenhol az ehető ültetőkártyák egyébként is.
Ha nagyon hozni akarod a dekor színeit, akkor lehet ilyen almákat készíteni:
fehér mázzal mondjuk és rá akkor ciklámen kártya :)
Mi innen rendeltük a meghívókat és nagyon tudom ajánlani őket. A linken van egy székes ültető kártya, 2 az 1ben mert köszönő ajándékot is lehet bele tenni. Persze nem kötelező. Nekem ez nagyon tetszik. Volt szerencsém élőben is látni, mondjuk az pont rózsaszín volt, de meseszép, igényes munka.
Mézeskalács:
Otthon is elkészíthető:
Bonbon:
Cukorka:
Keksz:
Növény: (Ezt sima cserepét szép papírba bevonva is el tudnám képzelni. Legyen nagy tételben úgy 50 Ft db-ja egy-egy kis kaktuszfélének.
Pillangók (akár felváltva, ciklámen és zöldben is el tudom képzelni)
Hirtelen így ennyi. :)
Nekem nagyon tetszik az almás, szerintem ötletes. Itt van is ötlet hozzá:
Egyszer egy esküvős műsorban egy pár az ültető kártyákat egy mini fenyőfán helyezte el, ez egyben köszönő ajándék is volt. "Zöld" esküvőjük volt, mindenből újrahasznosítottat szereztek be, bio zöldségek, gyümölcsök a kajákba, stb stb. Úgy gondolták, ha már csak néhány elültetik otthon a kis fenyőt az ő nagy napjuk emlékére, akkor már tök jó. Nekem ez is nagyon tetszett, csak nem tudom nálunk mennyire lehet annyira pici fenyőt, vagy bármilyen fát beszerezni, ami túlélné.
A kaktusz jó ötlet, csak felénk babona tartja, hogy nem illik kaktuszt ajándékozni senkinek, márpedig ha már megveszem én szeretném ha mindenki hazavinné.
Pl. lehetne kövirózsával csinálni.
Egy-egy falevélre is rá lehet írni a neveket, bár kicsit időigényes lehet begyűjteni és megírni őket:
Ha ajándékot is szeretnétek mellékelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!