Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői meghívóra ez az idézet jó lenne? Vagy ha nem ez, mit ajánlotok?
Barátommal elég viharos volt a kapcsolatunk, míg eljutottunk addig a döntésig, hogy összekötjük az életünket. Ez az idézet jó lenne esküvői meghívóra? Vagy túl kommersz?
˝Nem akarom, hogy úgy érezzem
a napok elsodornak tőlem
szorítsd a kezem még erősebben
nehogy elszakítson ez a nagyvilág...˝
Ha nektek sokat jelent, jó lesz.
Mindenkinek más tetszik. Van, aki szerint ez "gagyi", van, akinek benne van minden, ami kell, egy egész kapcsolat akár.
Szóval nem foglalkoznék másokkal, ha ti ezt választottátok. A dal is szép. :)
Ez jó lenne:
"Nem születtem elég középső ujjal, hogy meg tudjam mutatni, mennyire utállak."
vagy;
"Úgy elmondanám, úgy kikiabálnám az egész világnak, úgy a füledbe súgnám, úgy bebizonyítanám, hogy mennyire utállak!"
Csak azért nem mondom, hogy te vagy életem szerelme, mert azt remélem, hogy sokkal hosszabb ideig foglak szeretni. Mondjuk inkább úgy, hogy te vagy a létezésem szerelme
Nekünk ez volt és csak jóval utána tudtam meg, hgy ez Twilight idézet:))
Szerintem az legyen, ami nektek tetszik.
nekem tetszik
ha nektek tetszik, legyen ez! ez csak egy apró részlet, de ha ez jellemez titeket, nem örülnél, ha más lenne rajta! Csak ti fogtok emlékezni rá évek múlva is!
"elcsépelt 90-es évekbeli számból idézet"
Ez az? Akkor végképp kizárt lenne részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!