Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok nekem ajanlani egy szerelmes idezetet angolul? A meghivomba kellene, mert a vendegek nagyresze kulfoldi lesz.
szerintem itt nagyon jók vannak és még magyarul is ott van alatta
I didn't come here to tell you that I can't live without you. Actually, I can. I just don't want to..
Love is like water: you can fall into it, you can drown in it.. but you can't live without it :)
There are 3 questions of value in life. What is sacred? What is worth living for?What is worth dying for? The answer is: only love
We were given 2 hands to hold. 2 legs to walk. 2 eyes to see & 2 ears to listen. But why only 1 heart? Because the other 1 was given to someone else - we just have to find it :)
If life is the song, then love is the lyrics.
mivel a vendégek nagyrésze külföldi lesz gondolom akkor angolul kommunikáltok és éted amit irtam :D
itt is lehet bogarászni:
nekem a 75.szonett tetszik igazán, bár ahhoz lehet, hogy pont nincs ott az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!