Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/28 anonim válasza:
Nekem túl hivatalos. Szerintem egy esküvőre is lazább torta kell. Szóval nem igazán jön be.
13/28 anonim válasza:
A teteje nélkül, esetleg több rózsával. Jó :)
14/28 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz. Azért jó látni hogy a többségnek tetszik! :)
2013. aug. 26. 13:32
15/28 anonim válasza:
Nem néz ki túl finomnak.Nem kérnék belőle.Szeretem,ha egy torta szép és még finomnak is tűnik.
16/28 anonim válasza:
Nem a stílusom, de a kivitelezésére nem lehet panasz, igényes, szép.
17/28 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: hogy nézhet ki egy torta finomnak? Legyen hamburger formája? :D Nem kötözködök, csak érdekel számodra milyen az a torta, ami finomnak néz ki.
2013. aug. 26. 18:59
18/28 anonim válasza:
Amit első látásra megkívánsz és alig várod,hogy megkóstold.Ez mindenkinek más lehet,ez a torta speciel engem taszít,ha elém raknák,nem nyúlnék utána,mindegy mennyire csicsás.
19/28 A kérdező kommentje:
A könyveket is a borító alapján ítéled meg? Bocsi, de ezt nem lehetett kihagyni. :)
Számomra minden válasz hasznos, mindenkinek megy a zöld kéz, és kérem az elmeháborodottakat hogy ne pontozzák le a válaszadókat!
2013. aug. 26. 21:59
20/28 anonim válasza:
Mivel a könyv nem étel,teljesen más kategória,így erre a kérdésre értelmes választ nem tudok írni.Ami nem néz ki jól,nem kívánom meg,azt nem eszem meg,a te tortád ilyen,ezért számomra nem lenne kellemes,ha ezt tennéd elém,de szerencsére,ez nem fordul majd elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!