Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszik az alábbi linken lévő menyasszonyi ruha?
2013. aug. 25. 20:57
11/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, fôleg a mintája.
Különlegessé teszi a ruhát.
12/20 anonim válasza:
Én nem mondanám tucatnak. Bárcsak az lenne a sok poliészter, abroncsos förmedvény helyett, ami az átlag magyarnak etalon. Pedig kevesebb pénzből ízlésesebb ruhákat lehetne varratni/venni.
13/20 anonim válasza:
Persze, tény, hogy a dunyháknál szebb. :)
14/20 anonim válasza:
Nem választanám, mert nemmstílusom...
Másrészt nem szeretem a pántnélkülieket, ezt félretéve.
Szép ruha, szép a muntája.. Baromi kényes lehet az anyaga miatt (gyűrődik)
Nagyon nehéz lehet a hosszú uszály miatt..
(Az előző oldalon linkel kérdésben szereplő ruha szoknyáján ugyanez a minta van a felső rész is közvetlenül a mellrész alatt tér el sztem csak....bár nem látszik ezen a képen az uszály mérete monosan...)
15/20 anonim válasza:
ha nem lennenek rajta csillogo ize bizek, gyonyoru lenne. :)
16/20 anonim válasza:
Igen, ez ugyanaz az Eddy K. modell, mint ami a tegnapi kérdésben szerepelt.
Ott is leírtam már, hogy igényes, szép kialakítású ruha, látszik, hogy élvonalbeli munka.
17/20 anonim válasza:
Szép ruha, de nem az én stílusom, de máson el tudom képzelni :)
19/20 anonim válasza:
egy törékeny, magas, vékony nőnek kifejezetten jól állhat. Egyik ismerősöm nemrég ment férjhez, ugyanilyen vállpánt nélküli ruhában. Szép husis vállakkal...kiábrándító, hogy némelyik nő a leggyönyörűbb akar lenni a nagy napon, és azt hiszi, hogy ha felvesz egy szép ruhát, akkor egyből victoria secret modellé válik. Külön kedvenceim még a hozzájuk abszolút nem passzoló csilibili hegyesre csiszolt metróaluljárói eleganciát idéző műkörmök :)) Na, lényeg, hogy ez egy igazán szép, finom és nőies ruha. Szerintem.
20/20 anonim válasza:
Szerintem szép. :) Bár én mondjuk az én ruhám picit más stílusú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!