Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegényem igazi roma lagzit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem igazi roma lagzit akar én viszont hagyományost. Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 19:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
De ő roma?
2013. aug. 25. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Majd megbanod...
2013. aug. 25. 20:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az igazi roma lagzi?
2013. aug. 25. 20:02
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Amiket felsoroltál az mind van egy cigány esküvőn is, csak látványosabb. Voltál te már ilyen lagzin? Én már voltam egyszer, nagyon jól éreztem magam.
2013. aug. 25. 20:03
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

De igenis hozzá fogok menni. Èn hagyományos lagzit szeretnék lánykikérés, esküvői menet, menyasszony tánc stb

Te lány!! Ezek mind megvannak egy igazi roma lagzinál is, sőt sokkal jobban érvényesülnek.. Az esküvői menetnél az egész falut magával tudják húzni úgy mulatnak az utcán is.. Ugye te még sosem voltál roma lagziban...Nézzél meg pár videót...

2013. aug. 25. 20:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten vázoljátok fel az álmaitok lagziját, aztán kössetek néhány kompromisszumot úgy, hogy mindenki jól érezze magát. Egy-két kevésbé fontos momentumról mindketten lemondhattok és ugyanígy vállalhattok egy-két dolgot egymás kedvéért, ami nem esik túlságosan nehezetekre.
2013. aug. 25. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
A cigányoknál is van esküvői menet, menyasszonytánc (sőt, az kötelező! Hát ott teszik be a tezsvírek a dellát a kalapaba! Ha vót' ríz szedés a héten akkőr csak úgy hullanak majd a Deákok!) meg minden hasonló.
2013. aug. 25. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Jössz te GYK-ra 1-2 hónap múlva hogy mennyi idő a válás, stb.
2013. aug. 25. 20:25
 19/22 anonim ***** válasza:
98%
Csak egy tanács! Ha a vőlegényed és a családja roma, te pedig nem vagy az, nem tudom, milyen menyecskeruhát terveztél, de mindenképp hosszú legyen! Itt az egyik romalagzin azért tört ki a balhé, mert a menyasszony (amúgy jól kijött a vőlegény roma családjával addig), térd felett érő ruhába öltözött éjfél után.
2013. aug. 25. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Én sem szeretem a romákat, de nem kéne egyből arra gondolni, hogy a kérdező valami putris zsebes cigóhoz akar hozzámenni, azok nem hiszem hogy különösebb lakodalmat tartanának. A roma lagzi pedig tényleg sokkal hangulatosabb, már ha szereti az ember a harsány, nagyszabású dolgokat. Azért azt csendesen megjegyzem, hogy ha már most, a házasság előtt nem érdekli hogy te menyasszonyként mit szeretnél, akkor ott később azért lehetnek gondok az egyenrangúsággal.
2013. aug. 26. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!