Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez hogy tetszik? Www. Bonjourszalon.hu/menyasszonyi-ruhak/justin-alexander/justin- alexander-8632-menyasszonyi-ruha
Figyelt kérdés
30-as, hasonló alakkal rendelkező nő vagyok.2013. aug. 23. 22:12
11/32 anonim válasza:
szerintem pont kesztyűtől lesz totál 50-es évekre emlékeztető, kerek.
12/32 A kérdező kommentje:
Igen, elsőre én is így gondoltam. És a kis fejeen levő valami is nagyon tetszik, csak elbizonytalanított, hogy a kesztyű senkinek nem jön be :(
2013. aug. 23. 23:05
13/32 anonim válasza:
Szerintem ez így teljesen rendben van, teljesen audrey hepburn-ös. Nekem még a bokapántos cipő is tetszik.
14/32 anonim válasza:
Ezt a ruhát már én is sokszor kinéztem magamnak :D Valami hasonló mellett fogok dönteni, gyönyörű, és abszolút az én stílusom.
15/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon szep, sok boldogsagot:)
16/32 anonim válasza:
17/32 anonim válasza:
Szerintem szép hozzá a kesztyű, csak tényleg valamilyen más fajta anyagú lenne előnyösebb, nem olyan, mint ami a képen van. A ruha meg szép, bár nem az én stílusom, de attól még csinos, jól néz ki! :)
18/32 anonim válasza:
Pont jó a kesztyű szaténos csillogása a csipkéhez, elegáns. Ha áttört, vagy csipkés kesztyűt veszel csipkéhez, az már sok.
19/32 anonim válasza:
Látod kérdező, mindenkinek más tetszik, ezért olyant válassz, ami a te ízlésednek megfelelő! :)
20/32 A kérdező kommentje:
Marad a kesztyű is :) A bokapánt ami gondolkodóba ejt, hogy sok a vízszintes vonal egymáshoz közel. Vékony lábam van, nem azért, csak nem tudom. Ki kell próbálni másfajta cipővel is :)
2013. aug. 23. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!