Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e fátylat tenni rövid hajba?
Figyelt kérdés
Rövid hajam van; kb. mint D. Tóth Krisztának, vagy mint Pinknek. Az esküvőmet nehezen tudom elképzelni fátyol nélkül. Lehet ekkora hajba fátylat tenni? Mármint: ha jól tudom, akkor csatokkal kell rögzíteni, ami esetleg kieshet a rövid hajból? Vagy mindenképp növesszem meg kicsit hosszabbra a hajam? (még van kb 8 hónapom)2009. okt. 22. 11:35
1/7 anonim válasza:
ez attól is függ milyen frizurát szeretnél!De ha nem nagyon hosszú és nehéz a fátylad, akkor semmi gond szerintem, mert egy kis fésűvel teszik be a hajba(legalábbis nekem olyan volt), ami hozzá van rögzítve a fátyolhoz, esetleg hullámcsattal erősítik a tartást.Fodrászod nem tud segíteni?Nem kérdezted még?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Hát, ennyire még nem járok előre, mert igazából még semmi konkrét nincs; csak annyi, hogy összeházasodunk-valószínűleg júliusban:)
2009. okt. 22. 12:20
3/7 anonim válasza:
Persze, h lehet...sot szerintem olyan, mintha hosszu hajad lenne, ha fatylat teszel bele.Talaltam is egy kepet, nekem tetszik:
4/7 A kérdező kommentje:
Szuper, mintha magamat látnám:)
2009. okt. 22. 13:57
5/7 anonim válasza:
nekem is rövid hajam volt és hozzá fátyol :) nem hagytam el, nagyon jó volt :)
6/7 anonim válasza:
szia!Fodrász vagyok és csináltam már olyat hogy a fésűs fátylat tűztem hullámcsattal, de van kimondottam olyan fátyol is ami rövidhajba való.annak nem fésűje van, hanem koronával van megoldva!Segít az is aki a kiegészítőkkel foglalkozik!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
A koronás megoldás lesz a befutó, úgy érzem:)
2009. okt. 26. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!