Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mennyibe kerülnek az alábbiak?
Egyszerű, szerény esküvőt szeretnénk, nem az a lényeg, hogy puccos-giccses legyen, hanem hogy a közeli család jól érezze magát velübk (szülők-nagyszülők, unokatesók, kb. 50 fő).
Kalkulációnál mennyit számoljunk az alábbiakra:
-fotós (templomi + polgári + beállított képek + vacsora fotózása)
-videós (templomi + polgári szertartás videózása)
-vőfély (kikéréshez, vacsorához)
-Esküvői torta (50-60 szeletes)
- egyéb sütik, torták (ami 2-3 óra alatt elfogy)
- italok (ebből emnnyi kell 2-3 órára)
Fotós:140 ezer (ebben benne voltak a fotózások és a fotókönyv,valamint cd-n a retusált képek)
Videós:50 ezer
Vőfély:30 ezer
Torta:35 ezer
egyéb sütik:30 ezer
ital:30 ezer
Márciusban volt az esküvőnk,ezek a mi árajánlataink voltak.
Nekem egy éve volt az esküvőm, mi ilyen árakat kaptunk:
fotós: készülődés, temlomi, polgári, beállított képek, lagzi fotózás, 5 DVD, 3 slide show, fotókönyv: 90.000
videós: nekünk nem volt
vőfély: 30.000
torta 86 szeletes: 28.000 Ft + 5000 kaukció az álványbérlésre
többi sütit: a család és a barátok sütötték, szóval ott alapanyag költség volt, nem tudom mennyit, de csak anyukám elsütött 10 kg. cukrot
italok: nálunk 3500 ft volt az italcsomag egész éjjelre + rövidet vittünk még, fejenként 2 dl-t számolva
Nekünk idén volt az esküvőnk, leírom mi mennyibe került, hátha tudsz levonni következtetést:
- Fotós: 80.000 Ft(délelőtt volt fotózásunk a természetben, ceremóniákon végig ott volt, éjjel 2ig a bulin is. 100 db nyomtatott képet kapunk, a többit Cd-n)
- videós: 80.000 Ft (déltől éjjel 3ig volt, kb. 7 órás DVD, de ebben benne van plusz 4 DVD, amit szülőknek, testvéreknek rendeltünk)
- Vőfély: 55.000 ft (végig volt)
- Esküvői torta: 20.000 Ft (3 emeletes, 100 szeletes)
- minden egyéb süti: 100.000 ft (ebédnél és vacsinál is volt, plusz csomagoltunk is)
- italok: erre most igy hirtelen nem emlékszem, de kb. 200.000 Ft, szintén ebédtől egészen éjszakáig.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!