Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez jó lenne, vagy a fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lenne, vagy a fehér nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Két hét múlva esküvőre és lagziba megyek, és nincs egy rongyom... De van egy fehér zsabós blúzom, meg egy fehér alapon fekete pöttyös ceruza szabású szoknyám. Fekete kiegészítőkkel jó lenne, vagy túl sok a fehér?
2013. júl. 3. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem jó. Nem fog senki összetéveszteni a menyasszonnyal. Esetleg vegyél fekete kiegészítőt és kész.
2013. júl. 3. 08:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére van fekete cipőm, táskám, karkötőm, fülbevalóm, szóval így azt se kéne venni.
2013. júl. 3. 08:23
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Pont jó lenne, nyugodtan vedd fel!
2013. júl. 3. 08:27
 4/8 gömbicica ***** válasza:
41%

azt hiszem, most divat is a pöttyös.

(ismét)

2013. júl. 3. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem is jó. Esetleg piros kiegészítőkben nem gondolkodtál? A fekete-fehér-piros is jó konstrukció.
2013. júl. 3. 08:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Piros cuccaim nincsenek, meg a férjem rokona a menyasszony, szóval nem szeretnék nagy feltűnést kelteni, mert kb. senki se fogja tudni, hogy ki vagyok, ha épp nem lesz mellettem a férjem (vagy talán akkor se, ha velem lesz). Nekünk kicsi esküvőnk volt, aki esküszik, az meg a férjem másod unokatestvére, szóval gondolhatjátok.
2013. júl. 3. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
így nem gáz, csak az egybe fehér ruha, az nem illendő. de ezzel semmi gond nincs amit leírtál :)
2013. júl. 3. 09:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Aki ilyen lepontozós hurrikánként végigsöpört a válaszolók közt, kifejtené a véleményét?
2013. júl. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!