Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek sok lenne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok lenne ez a ruha egy 100-120 fős lagzira vendégként?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 2. 18:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Pöttyös látatlanban is jobb!
2013. júl. 2. 19:39
 22/28 A kérdező kommentje:
Vérzik a szívem, de akkor a pöttyös nyert. Köszi a segítséget! :)
2013. júl. 2. 19:43
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
A pöttyös nagyon bájosan hangzik :)
2013. júl. 2. 21:57
 24/28 anonim ***** válasza:

Ne vérezzen a szíved, érezd jól magad a pöttyös ruhádban!

Jó mulatást! :)

2013. júl. 2. 23:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha lila akkor ennek az oldalnak az aljan van 3 lila kis ruha,szerintem szepek [link]
2013. júl. 3. 00:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Kicsit soknak érzem én is! Bocsi :)
2013. júl. 3. 09:56
 27/28 anonim ***** válasza:
Túl koszorúslányos. Ha nem annak hívnak akkor szerintem sem megfelelő.
2013. júl. 4. 13:02
 28/28 A kérdező kommentje:

Meglepően sokan öltöztek "koszorúslánynak", viszont sokan voltak azok is, akik alul voltak öltözve (pl. farmer + top), szóval pont eltaláltam az aranyközéputat. Ami számomra meredek volt, az egy 50-es nő, aki hófehér, térd alá érő műselyem koktélruhában volt, fehér díszekkel a hajában. Persze nyomába se ért a menyasszonynak, de akkor is durva volt... :O A vőfély poénkodott is a kikérésnél, hogy milyen színű a menyasszony haja, szeme, ruhája, ami megegyezett az 50-es nővel is, ezért, amikor meglátta, megkérdezte azt is, hogy "termete? karcsú-e a lány?" (Gondolom tudta, hogy az, biztos találkoztak előtte.) :D

Köszönöm a segítségeteket! :)

2013. aug. 1. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!