Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen az esküvő?
Nos, nem tudom, hogy hol legyen az esküvő, a vőlegényem angol származású, és ott vannak a rokonai, barátai.
Nekem meg Magyarországon vannak.
Akkor most Londonban vagy Budapesten legyen az esküvő?
És ezt miért nekünk kéne tudni?
Nem szoktatok kommunikálni? Beszéljétek át, és amelyik variáció megfelelőbb. válasszátok azt.
Vagy legyen egy köztes helyszínen, hogy senkinek se legyen igaza.
Magyarországon célszerűbb tartani. London borzasztó drága hely, Európában az első helyen áll. A többszöröséért tudnátok ott lagzit tartani, ráadásul a szállást is ott kéne kifizetni a magyar rokonságnak.
Itt maga az esküvő is olcsóbb és a szállás is. Ez mindenképp mellette szól.
Ha viszont nagy a létszámbeli különbség, pl. a vőlegény háromszor annyi rokont hívna, akkor érdemesebb ott tartani.
Én is ittenre szavazok két okból is:
- Időjárás. Imádom Angliát, de nem vicc az esőről a mendemonda...mindig sikerül bőrig áznom. Nem valami ideális esküvőre:)
- London iszonyat drága. Abból a pénzből, amiből ott egy átlagos lagzit kihoznátok itthon a Mátyás templomban esküdhettek és utána kaviárt szolgálhattok fel aranydarabos pezsgővel.
- A szállás is jóval olcsóbb; azért az árért, amennyiért odakint egy hostelszobát kapnátok itt kastélyban tölthetik azt a pár napot a kedves vendégek.
- Valljuk be: az angol konyha pocsék! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!