Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pezsgő színű menyasszonyi ruhához illenek a magenta színű kiegészítők?
Figyelt kérdés
Pl. virágcsokor, szandál, teremdíszítés, stb.2013. jún. 20. 09:54
11/32 anonim válasza:
Szerintem nem. A pezsgőszín az enyhén barnás beütésű törtfehér, tehát a vöröses-barnás skálának egy meleg árnyalata. A magenta kb. egy extrém élénk rózsaszínes árnyalat, ami a vörös skála egy hideg képviselője.
Ha a hideg-meleg színeket akarod összeválogatni, valamelyikből változtatni kell. Tehát a pezsgőszín elképzelhető egy hideg sötétkékkel, vagy zölddel, de nekem diszharmonikus a magentával.
12/32 anonim válasza:
11-es, te nagyon nagy tévedésben vagy. A pezsgőszín teljesen más, mint amire te gondolsz.
13/32 anonim válasza:
11-es, összekevered valamivel.
14/32 anonim válasza:
11! Amire te gondolsz, az szerintem nagyon nem a pezsgőszín. (:
15/32 anonim válasza:
16/32 anonim válasza:
Amit te mutatsz, az egy sima törtfehér ruha, enyhén barackos beütéssel. A pezsgőszín ez: [link]
17/32 anonim válasza:
11-esnek: A pezsgőszín ez: [link]
18/32 anonim válasza:
Amúgy szerintem tök jól nézne ki magentával!
19/32 anonim válasza:
Oké, szerintem nem, de végtére is ez egy ilyen oldal.
20/32 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!