Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első házasságotokat kötők! Kicsi vagy nagy esküvőt és lagzit szeretnétek? Ruha milyen lesz: hagyományos fehér habos vagy másszínű kosztüm?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 19:17
11/15 anonim válasza:
Mi nekünk se lesz nagy.Vagy is semmilyen. Mert ha lenne akkor csak az én részemröl lennének avgy százan a páromérol meg csak 20-an. És az én fajtám ha neki lendül akkor lesz csak ne mulass. Na meg ha beindul a nevelöapám akkor meg verekedés.Mivel nevelöapám utálja a családom. Szal inkább ketten és két tanuval elmegyün és lerendezzük.Anyám mindenáron nagyot akar.De ugy se lesz hiába erösködik.Mi esküvönk lesz nem az övé had mi döntsük el.
12/15 anonim válasza:
Remelem elso es utolso lesz kedves kerdezo!
Mi nagy lagzit szervezunk kb 170szemely igazi erdelyi 2 napos falusi lagzi ereszd el a hajamat hajnalig tartot.
Igen feher , de nem habos, elegans es kenyelmes ruha.
Mar nagyon varom,es nagyon boldogok vagyunk.
parom agusztus vegen kert ki edesanyamtol s jovo agusztusban lesz a banzaj.
13/15 anonim válasza:
10-11 20:04 - válaszírójának! Nagyok sok boldogságot kívánok! És sok sikert az esküvő megszervezéséhez!
Mi is szeretnénk majd összeházasodni párommal a jövő májusban. Bazi nagy lagzit akarunk! Szép, fehér, királynői ruhában szeretnék pompázni.
14/15 anonim válasza:
Mi közepesen nagy lagzit tervezünk. Templomba 80-90 embert, étterembe meg kb. 50-et. Ruhát már próbálom, de nem tudok dönteni, mert a fehér is tetszik meg a csontszínű is. Viszont én nem szeretem a habos babos ruhát, nekem a szatén a mindenem. Most éttermet keresek, ami nem olyan drága, mert nem vagyunk milliomosok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!