Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő után mikor mentetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után mikor mentetek nászútra És hova? Mennyi volt?

Figyelt kérdés

2013. jún. 18. 11:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

2 héttel utána (megérkezik az új személyim addigra:))

Prágába megyünk

3 éjszaka, 4 nap, 2 főre 49E

Reggeli van benne az érkezés napján pedig 3 fogásos vacsi, fogásokhoz 1-1 pohár bor, plusz welcome drink.

2013. jún. 18. 12:45
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Az esküvőnk utáni hét szerdáján mentünk Noszvajra egy wellness szállóba.Kettőnknek uti költséggel együtt kb 150 ezer volt 6 nap.
2013. jún. 18. 12:47
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
júniusban volt az esküvőnk, augusztus 26-án mentünk Balatongyörökre. 6 nap volt, kb. 120.000 Ft-ban volt benne.
2013. jún. 18. 12:58
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
Fertőrákosra mentünk. Anno szombaton volt az esküvő meg a lagzi, hétfőn indultunk, vasárnap jöttünk. Egy hetet voltunk ott, átmentünk Sopronba, Fertődre és Ausztriába is egy kicsit. így összesen került 100 ezerbe. (kajával, szállással, extra programokkal, utazással, mindennel együtt.) Nagyon jó dolgunk volt, körbe voltunk ugrálva, kedvesek voltak az emberek, a panzióvezető nagyon rugalmas volt, ha valami problémánk akadt. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nagy részét akkor még ücs-vel fizettük.
2013. jún. 18. 13:45
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
Ez volt két éve. (előző vagyok. :) )
2013. jún. 18. 13:46
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Szombaton volt az esküvőnk, következő hét pénteken indultunk Rodoszra. Nem emlékszem már, hogy mennyibe került.
2013. jún. 18. 14:17
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
Az esküvő szombaton volt, vasárnap már mentünk is a reptérre, az esküvő után szállodában aludtunk nászutas lakosztályban, ahova már úgy mentünk, hogy mindent vittünk, ami a nászútra is kellett. A Maldív-szigetekre mentünk. Nagyjából 2,5 millióba került kettőnknek utazással, szállással, mindennel együtt. Nagyon imádjuk a Maldív-szigeteket, többször is visszamentünk már, de mindig máshova.
2013. jún. 18. 15:05
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nászútra nem volt pénzünk így nem is terveztük. Közepes esküvőnk volt. Inkább házat vettünk mint nyaralni mennénk ez volt a tervünk. Tavaly augusztusba volt az esküvőnk, a nővéremtől és a férjétől kaptuk a nászutat ajándékba 3 hét Ciprus. Augusztus 4.-én volt az esküvőnk, 5.-én délután indult a gép, addig össze tudtunk pakolni nagy rohanásba, és még egy kicsit tudtunk is pihenni. Nem tudom mennyibe került mert soha nem mondták el. Szállást fizették, az utat, + költőpénzt adtak 150.000.
2013. jún. 18. 18:07
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy szombati nap volt az esküvőnk és a barátoktól kaptunk nászútat ajándékba, ők intézték a főnökeinknél a szabadságot is, mindent a hátunk mögött. Szerdán indultunk
2013. jún. 19. 10:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy Noszvajon voltunk
2013. jún. 19. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!