Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha az étteremben egy kisgyerekes család egy utazóágyat szeretne felállítani?
Én voltam már pár esküvőn és voltak pici gyerekek is,legkisebb csecsemő volt. Nem volt velük probléma. Eleve egy lakodalomban,ebédnél is nincs templomi csend,egy gyereksírás majdhogynem meg sem hallatszódik. Ha meg baja van a kicsinek,anyuka/apuka feláll vele,járkálnak,megnyugtatja,mutatja neki,milyen szépek az asztaldíszek,a gyerek elhallgat.
Szerintem,ha megkérdezitek,hogy meg lehet-e oldani és rábólintanak,akkor nem gáz.
"Majd mikor a Ti gyereketeket nézik ki valahonnan, kíváncsi vagyok, mennyire áll félre a szátok! "
Semennyire, mert értelmes ember nincs hozzánőve a gyerekéhez, vagy ha mégis, akkor felfogja, hogy sem a kisgyerek sem a násznép szempontjából nem előnyös, ha gyerekestül mennek, és vagy egyedül megy, vagy nem jelenik meg, ha a bébiszitter nem megoldott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!