Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Teljesen dísztelen ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen dísztelen ruhát mivel díszítenétek?

Figyelt kérdés
Kaptam egy teljesen dísztelen ruhát, organza szoknya, szatén felső, egyszerű, szív alakú kivágással. Nagyon szép, hófehér ruha, de szó szerint egy szem gyöngy sincs rajta. Szeretném valamivel feldíszíteni. Ti mit gondoltok: csipke, gyöngy, kristály?
2013. jún. 11. 18:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ilyesmit képzeljetek el, az öv nélkül:

[link]

2013. jún. 11. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen szoknyahoz mar sok lenne meg gyongy vagy kristaly diszites. Viszont az ov tetszik, nem akarsz inkabb azt venni hozza?
2013. jún. 11. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Igazi virággal esetleg?
2013. jún. 11. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyesmi öv vagy szalag nagyon szép lenne hozzá.
2013. jún. 11. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Én nem raknék rá semmit sem, ha valóban ilyen jellegű, tehát habos organza, gyűrt felső, ugyanis ez önmagában is elég.

Az öves megoldás remek ehhez a ruhához, esetleg kristályos vagy színes megoldással is működhet:

[link]

[link]

Esetleg egy réteg vékony, kifinomult csipkével díszíteném a szoknyát (vagy a felsőt, ha az teljesen sima és nem ráncolt): [link]

[link]

De egyébként magára a szoknyára/felsőre alapvetően nem varrnék össze vissza gyöngyöt, csipkét, kristályt ilyen módon, ami hagyományosnak tekinthető:

[link]

Mivel ez sokszor még profi megvalósításban is nehezen kivitelezhető szépen, otthon meg szinte garantált, hogy ronda lesz.

2013. jún. 11. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez így jó ahogy van, főleg az őv dob rajta, azt lehetízlésnek megfelelően cserélni...sipkésre, gyöngyösre más virágosra...

Ennyit és nem többet.

2013. jún. 11. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Azzal, ami a nők legjobb barátja Elisabeth Taylor szerint: gyémánttal! :)

Műgyönggyel, egyébként vagy kristállyal. De ha igazán szépet akarsz, akkor vidd el egy profi varrónőhöz tisztíttatás után és hímeztess rá virágmintát (amit egyébként is lehet gyönggyel dekorálni, csak úgy kicsit sok szerintem). Egyedi lesz és csodaszép. :)

2013. jún. 11. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
A képen látható ruha nem organza szoknyás, hanem tüll. Egy ilyen tüllruha nem igényel plusz díszítést, önmagában is elég látványos. Viszont ha neked organza ruhád van, akkor az nem ilyen, amit mutattál.
2013. jún. 11. 19:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, az övvel megpróbálkozom. És nyilván nem véletlenül írtam, hogy ILYESMI...
2013. jún. 11. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó az öv, v.milyen szolid díszítéssel.
2013. jún. 11. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!