Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kell felvennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell felvennem harisnyat az eskuvoi ruhamhoz?

Figyelt kérdés
Elol rövid hatul hosszú ruham lesz. En szivem szerint nem vennek de azt mondjak paran h kell. Combfixesre gondoltam ez esetben. Abbol lehet venni test szinut? Mert meg csak feheret es feketet lattam.

2013. jún. 7. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, van testszínű combfix is. Az jó lesz a ruha alá.
2013. jún. 7. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp vegyél harisnyát, és a combfix kényelmesebb, mint a harisnya, úgyhogy azt, és igen, persze, hogy van testszínű is, úgyhogy hajrá!! ;)
2013. jún. 7. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én nem vettem, mondjuk az enyém hosszú volt.

de utálom ezt, hogy mit "kell"... úgy csináld, ahogy neked tetszik...

2013. jún. 7. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Én télen sem veszek harisnyát, mert borzalmasan érzem magam benne. Nem rontanám el a napomat azzal, hogy harisnya van rajtam. Egy jó harisnya amúgy sem látszik, így az embereknek fogalma nem lesz, hogy van-e rajtad, vagy sem, maximum, ha megcsipkednek, bár azt nem tennék ki az ablakba, amit ezért kapnának tőlem.
2013. jún. 7. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy gondolom, hogy nagyban függ a cipőtől és aktuális hőmérséklettől is. Nyitott orrú cipőhöz semmiképpen ne vegyél fel harisnyát vagy combfixet, mert közönséges hatást kelt. Nyár közepén, 35 fokban szintén nem tanácsolom egyiket sem. A miénk 5 hét múlva lesz, nyitott szandálban, harisnya NÉLKÜL megyek férjhez, és szerinte senkinek nem okoz majd gondot. :)
2013. jún. 7. 19:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elől rövid, hátul hosszú a ruhám, én testszínű combfixet fogok fölvenni. Szinte láthatatlan, de mégis egységes színt ad a lábaknak.
2013. jún. 7. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy ilyen "dögös" ruhához szerintem ne vegyél harisnyát. Nekem is ilyen ruhám lesz,szerintem egy gyönyörű,mutatós cipő és egy szép barna láb elég hozzá,de dönts úgy ahogy Neked megfelelő és ne úgy ahogy illik :) A te esküvőd!
2013. jún. 7. 22:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek Koszonom a valaszokat. Segitettetek :-)
2013. jún. 8. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
C&A-ban nagyon jók vannak, én ott vettem combfixet, de végül nem vettem fel, mert 40 fok volt. Ha nem akarsz csak azért ne vegyél fel, mert "kell".
2013. jún. 8. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Van egy spray harisnya amit a labadra kell fujni rajtam az volt szep hatasa van.
2013. jún. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!