Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Nagyon Jóóó!!Én is szere ilyet!:)
12/21 anonim válasza:
Wáóó. Nekem nagyon tetszik, ilyet én is akarok:)
Bár a végénél van 1-2 bamba buksiXD
13/21 anonim válasza:
Most én is linkeljem be magam JCM-mel? Elég gáz lenne, mert kék a fejem.
14/21 anonim válasza:
Gyönyörű pár, gyönyörű fotók, csodás zene... kétszer néztem meg - köszönöm!
15/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,szép a zene,képek,minden!
16/21 anonim válasza:
Nagyon jó :D
megkérdezhetem hogy ez csak reklám vagy csináltattad csináltad?Érdekelne mert én is szeretnék majd ilyet.
17/21 A kérdező kommentje:
nem reklam :)) csak bongesztem a neten es ratalaltam erre az oldalra, gondoltam megosztom masokkal is!
de van 1 masik oldal is, linkelem:
2009. okt. 6. 22:17
18/21 anonim válasza:
lehetnének szebbek is az emberek...
19/21 anonim válasza:
16:45 Igen, szerintme is csak a tökéletes külsejű ember nősüljenek és menjenek férjhez! ... Gratulálok...
Komolyra fordítva: Van egy kép, amin öntenek valamit egy pohárba, azt a szokást nem ismerem, az micsoda?
20/21 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó! Jó hangulatos és biztos h iszonyat jó lehet nekik ezt újra meg újra megnézni!! Nagyon jó a fotós!! Jó a zene!! Tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!