Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimum, amennyiért esküvői ruhát tudok venni? Légyszi küldjetek linket!
Ezt tényleg függ attól, hogy milyet szeretnél. Márkásat, vagy nem márkásat. De pl ha beírod a google-ba, hogy eladó menyasszonyi ruha és rámész a képekre, akkor láthatod, hogy milyen eladó ruhák vannak. Én pl a szombathelyi Marys szalonban vettem egy la sposa menyasszonyi ruhát 80.000.- ért.Amit máshol 180.000.- ért lehet bérelni. De van egy olyan oldal, hogy eskuvoiadokveszek.blogspot.hu. De sok eladó ruhát néztem én is és még akár 20,000.- ért is lehet kapni. Pl ezt. (a csajszival úgy emlékszem, hogy 20 vagy 30 ezer ftban egyeztem meg, de végül nem vettem meg a ruhát, mert megtetszett egy másik. Amúgy ez egy márkás mori lee ruha)
Ő gyönyörű... én egy ilyenben voltam koszorúslány, csak ekrü színű volt. Ő egy La Sposa Madeira ruha. Csodálatos.
Nem tudom mennyit szánsz ruhára, de ha 50-70 ezer ft még belefér, akkor keress a márkás ruhákra a google-ban. Pl eladó la sposa, san patrick, pronovias, maggie sottero, mori lee, modeca, stb. Sokan tényleg nagyon jutányos áron megválik a jó minőségű márkás ruhájától! Sok sikert!
Drága válaszolók!
Olyan aranyosak vagytok, ahogy időt, energiát fektettek a minél szélesebb körű válaszokba, még össze is kaptok, ízlésbéli kérdéseken, sőt egymást pontozzátok lefelé, miközben a kérdező le sem sz.arja az erőfeszítésket, egy szimpla bö- vel sem reagál a sok kedvességre. Kérdező, szerencséd, hogy nem lehet téged minősíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!