Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok Budapesten cukrászdát ahol tényleg finom esküvői tortát sütnek?
Le lettem pontozva.... pedig nem írta a kérdező, hogy milyen árkategóriában....
Az étterem ahol dolgoztam mindig onnan rendelt, így volt módomban kóstolni a süteményeiket, tortáikat, gyönyörűen dolgoznak, mindig pontosak.
Az ára magas...de nem ez volt a kérdés...
ezen felül a Perity-ben sütnek finoman (ez olcsóbb)
Szerintem a pontozgatassal nem kell torodni, nem eri meg. :-)
En mindenkinek zoldet adtam, kiveve a 9-es hozzaszolot. Tole utolag is elnezest kerek, veletlenul nyomtam a kozepso kezecsket es valtoztatni nem tudok.
Nekem minden valasz hasznos volt es nagyon koszonom a javaslatokat.
En a sugar shoprol kulonben azt hallottam hogy gyonyoruek a tortak de az izre viszont nem figyelnek. De kostolni meg nem kostoltam toluk semmilyen sutit, igy nem tudom hogy kinek van igaza.
Az újpesti Harangvirág cukrászdát nem tudnám ajánlani, mi onnan rendeltük eljegyzésre a tortát, a piskóta morzsolódott, alig lehetett vágni mert szétesett, a marcipán pedig kő kemény volt rajta.
Esküvőre innen rendeltünk: [link]
A torta finom volt nagyon, csak annyi volt a probléma, hogy a kedvezményt amiben megegyeztünk mégse kaptuk meg, aztán a porcelán nászpár se pont olyan lett, amit megbeszéltünk (nem lett átfestve a Férj haja).
pöttyös bögre kávézó,
Falusi libák
Ha beírod a google-ba, kijön mindkettő blog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!