Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugye igazam van, lehet menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye igazam van, lehet menyasszonyi ruhám?

Figyelt kérdés
Võlegènyemmel úgy döntöttünk, hogy nem lesz templomi esküvönk csak polgári erre az anyja teljesen kiakadt, hogy az nem lehet mert ott nincs menyasszonyi ruha / öltöny stb. mert az csak a templomban lehet. Ugye hogy ez nem igaz? Minden ugyanaz ugye csak nem a pap prèdikál? Lehet zene ès minden?
2013. máj. 18. 19:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi jövő nyáron tartjuk az esküvőt. Biztos nem lesz templomi esküvőnk, mert egyikünk sem vallásos, de már két hónapja nézegetem a menyasszonyi ruhákat:) (akkor volt az eljegyzés)
2013. máj. 18. 19:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
nekünk sem volt templomink, mégis volt öltöny, ruha, lagzi, zenekar... :)
2013. máj. 18. 20:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
a polgári esküvő is igazi esküvő, az lehet, amit akarsz, menyasszonyi ruha+amilyen szolgáltatást megrendelsz, zene, vers, pezsgőzés, szülőköszöntés, közös gyertyagyújtás stb.
2013. máj. 18. 20:29
 14/25 Bence_ ***** válasza:
71%

Anyós valami nagyon eldugott kistelepülésen lakik, messze az elágazástól? Falu közösségi élete is csak a templomban zajlik?

Vannak vidéken lévő ismerőseim, rokonaim. De mint normális, felvilágosult.

Anyósod ezt honnan szedhette?!

2013. máj. 18. 21:02
 15/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, amùgy tènyleg vidèken èlnek...mèg olyan baromságot is elõadott hogy ha nincs templomi akkor nem keresztelik a gyereket....holott az èn szüleim mèg házasok se voltak soha aztán mègis megvagyok keresztelve.

Ès kedves 10-es tudom a különbsèget az igazi hivatalos ès a mese esküvõ között...

2013. máj. 18. 21:23
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

:D Lehet menyasszonyi ruhád, ne aggódj, az anyósod iszonyatos baromságokat beszél.

Keresztelni meg minek a gyereket, ha nem vagytok vallásosak?:) Hadd válasszon magának, hogy ő akar-e hinni vagy sem, és ha igen, miben.

2013. máj. 18. 21:35
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen a keresztelèssel így vagyok, de a párom ezt szeretnè valamièrt, valószìnû mert az öccse nagyon szeretne keresztapja lenni majd ìgy megegyeztünk, hogy az lesz.
2013. máj. 18. 21:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Persze lehet ruhád,meg zene is!Én tavaly voltam unokanővérem polgári esküvőjén,és olyan szép ruhába volt:)Meg az a zene:)
2013. máj. 18. 23:44
 19/25 anonim ***** válasza:

Mèg olyan baromságot is elõadott hogy ha nincs templomi akkor nem keresztelik a gyereket...

Normál esetben ez tényleg igy van.Paptól függ hogy megkereszteli-e,mondjuk nálunk pl nem kereszteli meg csak nagyon nagyon kivételes esetben.

2013. máj. 19. 07:50
 20/25 A kérdező kommentje:
De ha elolvastok egy mai paragrafust akkor abban benne van , hogy ha vállalja akár egyvalaki is hogy keresztèny hitre neveli ès hittanra járatja stb. akkor köteles megkeresztelni mondván a gyerek nem tehet róla hogy a szülei anno hogy döntöttek. Ezt mondjuk direkt megkèrdeztük egy paptól ès tènyleg ìgy van.
2013. máj. 19. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!